Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan nő, lány, aki...

Van itt olyan nő, lány, aki úgyszint nem kapott szeretetet a családjától és ismerkedne?

Figyelt kérdés

~30 éves férfi vagyok és mostanra nagyon magányos.. évekig kerültem a komolyabb párkapcsolatokat, mert úgy éreztem jobbá kell vállnom. Mostanra viszont nagyon elmagányosodtam legbelül.

Vágyom egy olyan partnerre, társra, akivel mindig ott lennénk egymásnak.. egymás szeretetéből, boldogságából merítenénk erőt, energiát és abból "építkeznénk".

Régen nem becsültem a szeretetet, hisz a családomban nem igen kaptam szeretetet.. viszont mára sokminden megváltozott bennem és minden vágyam egy szerető partner.

A negatív, kritizáló kommentek nem különösebben érdekelnek.

tegnapelőtt 17:11
 1/6 anonim válasza:

Márpedig az építő kritikára hallgathatnál.

Szerintem mindenekelőtt azzal kéne foglalkozz, hogy rendbe szedd magad. Nagyon erős önbizalom- és szeretethiányod van, de nem ugorhatod át az önszeretet részét, hogy mástól várd el hogy helyetted is szeressen téged, mert akkor az a kapcsolat egy egymástól függő, egészségtelen szimbiózis lesz és nem fog sokáig tartani.

Kitartást és sok sikert!

tegnapelőtt 17:32
 2/6 A kérdező kommentje:

Az építő jellegű kritikával nincs bajom.

Rendbe szedtem magam. Az elmúlt éveim önfejlesztéssel teltek és nagyon sokat tettem önmagamért.

Megoldottam, hogy sok szabadidőm legyen, minőségi, egészséges ételeket eszek és edzek. Szóval szeretem önmagam és vigyázok magamra. Már csak a szeretet hiányzik az életemből.

Szerethetem én magamat bármennyire, megadhatok én magamnak bármit.. az nem olyan, mintha lenne az embernek egy párja. Oké akinek van egy szerető családja az elvan párkapcsolat nélkül is.. de akinek senkije nincs, az nem.. egy idő után kikészíti az embert a magány.

tegnapelőtt 17:44
 3/6 A kérdező kommentje:

Az lenne a legjobb, ha egy hozzám hasonló magányos lánnyal úgymond egymásra találnánk.. egyébként nem akarok minden áron párkapcsolatot, máskülönben "bármikor" lehetne valakim.

Én azt szeretném, ha egy olyan párom lenne aki tényleg úgy gondolna rám, mint egy értékes emberre, nem pedig egy sokadik pasira, akivel jó ez meg az ezért vele van, vele marad.. de amúgy meg nincs mélyebb kötődés és képes eldobni egy több kényelmet nyújtó, szimpatikusabb pasiért a párját.

Sajnos sokan úgy vannak vele, hogy "sokan vagyunk a Földön, bármikor pótolható a másik fél".. ez nagyon gáz felfogás.. ez s felszínes életmód.

tegnapelőtt 18:32
 4/6 anonim válasza:
Írok üzenetet
tegnapelőtt 20:55
 5/6 anonim válasza:

Amúgy kétség sem fér hozzá, hogy nagyon értelmes ember vagy.

Én nem vagyok nő szóval csak sok sikert kívánok, de hidd el hogy egy ilyen felfogással még tartogathat neked valakit a jövő.

Sok sikert kívánok!

tegnap 17:10
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves szavakat, a biztatást és a jó kívánságot, igazán jól esnek. :)

Neked is sok sikert az életben!

tegnap 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!