Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azért nem akart többet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nem akart többet egy csaj mert szerinte túl sokat beszélek. Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

Jól kezdődött minden, szemkontaktus flörtölés, beszélgettünk. Feltűnt, hogy ő nem az a beszédes típus inkább visszafogottabb de én amúgy is inkább domináns vagyok így nem probléma vezetnem a beszélgetést illetve sorban jutnak eszembe az újabb beszédtémák.

Kétszer találkoztam így a csajjal és harmadszorra finoman visszautasított, hogy nincs kémia.

Oké mindegy de azt hallottam vissza, hogy szerinte rengeteget beszélek folyamatosan és nagyon fárasztotta. Szerintem ez hülyeség mert beszélve ismerjük meg egymást és különben is ezek szerint nem is életrevaló talpraesett a csaj mert miért nem próbálta határozottan átvenni a szót, így csak folyamatosan el fogják nyomni az életben.

Tudom hogy hajlamos vagyok többet beszélni mert haverok is szoktak ezzel beszólni, hogy a lényeget mondjam már, de ez nőknek is gondot okoz?

Egyébként szerintem nem csak nőben hanem férfiban is életképtelenebb aki alig bír megszólalni

tegnapelőtt 13:28
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó mondatoddal nagyon nem értek egyet, valaki csak utálja a felesleges beszédet. Én is ez a típus vagyok, ugyanolyan életképes.

Az meg elég nyomos indok hogy fárasztod. Vannak emberek akik nem akarnak fárasztva lenni egy kapcsolatban. Én se szeretem azokat az embereket akik túl sokat beszélnek, kimerítenek.

tegnapelőtt 13:34
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Valakit zavar, valakit nem. Részéről nem volt meg a vonzalom, akkor emiatt. Ne akardj ki ezen annyira.
tegnapelőtt 13:36
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy folyamatosan beszélsz feleslegesen a semmiről is,még nem leszel életképesebb senkitől, inkább csak fárasztó.
tegnapelőtt 13:37
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges ezen kiakadnod, nálunk is a párom nagy dumás, folyton rá kell szólnom, hogy a lényeget mondd már, mert nem győzöm kivárni, mire befejezi a mondandóját. Ha én nem bírtam megszokni 9 év alatt, akkor miért várod el egy idegen nőtől, hogy elfogadja? Ha őt ez ennyire zavarja, akkor fogadd el és lépj tovább, mást úgysem tehetsz.
tegnapelőtt 13:38
 5/28 gergelice16 ***** válasza:
100%

Van különbség aközött, hogy vezeted a beszélgetést és hogy nem hagyod szóhoz jutni a másikat. Ha már a haverjaid is szóltak ezzel kapcsolatban, valószínűleg inkább az utóbbi volt a randitokon.

Ha vezeted a beszélgetést, akkor kérdéseket teszel fel, és meghallgatod a választ. Nálatok így volt?

Nekem is van egy bipoláris depresszióban szenvedő haverom, és tényleg nagyon idegesítő, ha egy 10 fős társaságban ő az aki 95%-ban beszél. Ha nálad is ez a helyzet, lehet érdemes lenne foglalkozni a dologgal.

tegnapelőtt 13:41
 6/28 anonim ***** válasza:
81%
Pont úgy, mint a #4-nél, az én párom is iszonyú sokat dumál és bizony elég fárasztó tud lenni egy idő után. Én is sokszor rászólok, hogy "a lényeget mondd", vagy úgy kell szinte "rákiabálni", hogy engem is hagyjon szóhoz jutni. Persze ettől függetlenül szeretem őt, de ha csak randiznánk, akkor lehet, hogy én is lelépnék.
tegnapelőtt 13:45
 7/28 anonim ***** válasza:
64%
Én nem szeretek sokat pofázni, de cserébe sosem kellett "szakembert" hívni, mert megcsináltam magam. Most akkor ki az életképesebb?
tegnapelőtt 13:49
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Jogos hogy nem akar semmit, hiszen leéletképtelenezted mert nem tudott hozzád kapcsolódni. Valószínű nem is akart amit megértek.
tegnapelőtt 13:50
 9/28 A kérdező kommentje:
Kérdeztem őt időnként persze, válaszolt is és arra én is reagáltam, saját élményeket meséltem meg véleményeimet mert ezek alapján ismer meg
tegnapelőtt 13:51
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar, az én partnerem is sokat tud beszélni, de szerintem ez inkább jó, mondjuk nálunk van kémia és érdekel amit mond. Ha ott ülnék egy férfival, aki semmit nem mozgat meg bennem, és megállás nélkül pofázik, az lehet engem is untatna + emiatt nem lennék én sem annyira beszédes, mert ha nem érdekel a dolog, akkor nem szoktam nagyon én sem beszélni, pedig alapból nem vagyok visszafogott meg csendes, csak ha unatkozom. Szerintem nem az volt a gond, hogy sokat beszélsz, hanem szimplán nem voltatok egy hullámhosszon, nem voltál neki érdekes és be sem jöttél neki.
tegnapelőtt 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!