Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azért nem akart többet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nem akart többet egy csaj mert szerinte túl sokat beszélek. Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

Jól kezdődött minden, szemkontaktus flörtölés, beszélgettünk. Feltűnt, hogy ő nem az a beszédes típus inkább visszafogottabb de én amúgy is inkább domináns vagyok így nem probléma vezetnem a beszélgetést illetve sorban jutnak eszembe az újabb beszédtémák.

Kétszer találkoztam így a csajjal és harmadszorra finoman visszautasított, hogy nincs kémia.

Oké mindegy de azt hallottam vissza, hogy szerinte rengeteget beszélek folyamatosan és nagyon fárasztotta. Szerintem ez hülyeség mert beszélve ismerjük meg egymást és különben is ezek szerint nem is életrevaló talpraesett a csaj mert miért nem próbálta határozottan átvenni a szót, így csak folyamatosan el fogják nyomni az életben.

Tudom hogy hajlamos vagyok többet beszélni mert haverok is szoktak ezzel beszólni, hogy a lényeget mondjam már, de ez nőknek is gondot okoz?

Egyébként szerintem nem csak nőben hanem férfiban is életképtelenebb aki alig bír megszólalni

tegnapelőtt 13:28
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Megértem a nőt, engem is teljesen lefáraszt, ha valaki hosszú körmondatokban beszél 10 percig, és a lényeget 1 mondatban is el lehetne mondani. Fárasztó. A csendre is szükség van időnként.
tegnapelőtt 17:58
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Gáz vagy, hogy fel se fogod, hogy nem mindenkinek jön be a stílusod.

Mondom: NEM MINDENKINEK JÖN BE A STÍLUSOD.

Ez ezért nem mást kell fikázni...

tegnapelőtt 18:22
 23/31 A kérdező kommentje:
Jó izgalmas lehet veletek az élet… akkor élvezzétek a csöndet..
tegnapelőtt 23:13
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
23. Nem a csöndet élvezik ,ha nem az idegesítően tudálékos embereket nem szeretik.
tegnap 00:00
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Szoktam olvasgatni cikis randi sztorikat, a nők többsége beszámol ilyen pasikról, akiknek be nem áll a szája, folyton magáról beszél. Az esetek 100%-ban a csajoknak ez baromi taszító és nagyon unalmas.

A szófosás csak leszívja a másik fél energiáját.

Nekem van egy ilyen ismerősöm, nagyon régóta elkerülöm, ha meglátom, mert rettenetesen lefáraszt, mikor 30 percbe belesűríti 1 hónap történéseit. Mindezt nagyon részletesen, több szálon futó történetekkel... Kínozni lehetne vele

tegnap 09:40
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a lényeg, hogy mennyit beszélsz, hanem az, hogy mennyi értékelhetö mondanivaló van benne.

Te sem szívesen olvasnál ki egy 600 oldalas könyvet, aminek a lényegét 80 oldalban le lehetett volna írni.

Az én párom is ilyen, elkezdi a mondatot, de már elöre tudom, hogy másfél perc múlva hogy fogja befejezni, mert már legalább háromszor elmondta más szavakkal is. Szerencsére ezt nem egész nap csinálja, csak néha, amikor nagyon mesélhetnékje van. Annyit meg ki lehet bírni, de ha ezt elsö randin játszod el, akkor nem lesz folytatás.

tegnap 10:00
 27/31 gergelice16 ***** válasza:
100%

#27 Tini koromban a randikon én is féltem a csöndtől, ezért mindig beszéltem. De igazából ez csak sztresszelt engem, és emiatt én nem is éreztem jól magamat. Aztán ahogy megismertem magam, és egyre több visszajelzést kaptam, rájöttem, hogy sokkal jobb egy randi, ha csak az a célja, hogy jól érezzétek magatokat és megismerjétek egymást. Ehhez persze kell a beszélgetés, de ugyanolyan jó lehet a csönd is. Így belegondolva a legjobb randijaim abból álltak, hogy felsétáltunk egy dombra, leültünk egy szép helyre, és csöndben néztük a tájat (este a fényeket). A csönd nem egy rossz, kerülendő dolog. Nagyon is össze tudja kovácsolni az embereket, ha jól használjuk.

Ez a baj manapság, hogy az embereknek sosincs egy perc nyugtuk sem, mindig van valami zavaró tényező, és ha lenne, akkor is előveszik a mobiljukat. Pedig a léleknek nagy szüksége lenne a csöndekre, hogy csak magaddal legyél, és ne történjen semmi.

tegnap 10:51
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
A csönd nekem élvezetesebb, mint a parttalan karattyolás meg az, hogy valaki nem képes egy percre fogni a száját (olyannak tűnsz, mint a barátom bátyja... nem lehet mellette fél óránál többet kibírni, mert a semmiről pofázik órákat rohadt hangosan... kivéve, ha ugyanolyan szófosó vagy).
tegnap 11:03
 29/31 anonim ***** válasza:
Tudod, nem az a baj hogy non-stop pfázol a semmiről - megjegyzem, iszonyat fárasztó az ilyen ember -, hanem hogy mellette még bunkó is vagy.
ma 17:19
 30/31 anonim ***** válasza:

Mondjuk sokat elmond rólad meg az EQ-dról, hogy a haverok is állandóan rád szólnak, mégis képtelen vagy észrevenni magad és állandóan nyomatod a hülyeségeidet.

Mert amúgy nyugi, amit dumálasz, annak a 95%-a rizsa, ami senkit nem érdekel. 😉

ma 17:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!