Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem akart többet egy csaj mert szerinte túl sokat beszélek. Szerintetek ez normális?
Jól kezdődött minden, szemkontaktus flörtölés, beszélgettünk. Feltűnt, hogy ő nem az a beszédes típus inkább visszafogottabb de én amúgy is inkább domináns vagyok így nem probléma vezetnem a beszélgetést illetve sorban jutnak eszembe az újabb beszédtémák.
Kétszer találkoztam így a csajjal és harmadszorra finoman visszautasított, hogy nincs kémia.
Oké mindegy de azt hallottam vissza, hogy szerinte rengeteget beszélek folyamatosan és nagyon fárasztotta. Szerintem ez hülyeség mert beszélve ismerjük meg egymást és különben is ezek szerint nem is életrevaló talpraesett a csaj mert miért nem próbálta határozottan átvenni a szót, így csak folyamatosan el fogják nyomni az életben.
Tudom hogy hajlamos vagyok többet beszélni mert haverok is szoktak ezzel beszólni, hogy a lényeget mondjam már, de ez nőknek is gondot okoz?
Egyébként szerintem nem csak nőben hanem férfiban is életképtelenebb aki alig bír megszólalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!