Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem a férjem, ezért félek, hogy elhagy?
Az én párom olyan ha szebb csinibb r.ban bárki is kezdene ki vele mai napig kifejezi nekik h nem érdekli, csak en.
Az egyik látta is hogy en akkor épp no smink a hajam is tré volt de őt akkor lesz.rja a műszempillájával felfujt szájával egyutt :D
Ilyen férfi mellett én soha nem élek félelmekben. Nem kéne olyan huzamos v komoly kapcsolatra aki mellett félelemben élek.
A félelmet a ferfi váltja ki, más férfi viszont biztonságérzetet vált ki a nőből ill párjából.
Akkor is figyelmen kivul hagy másokat a párom, ha a másik szebb csinibb ribisebb akármibb mint en, akkor is ha rajtam smink sincs, hajam is szétszáradva es nem aludtam 2 napja.
Olyan jól esik látni, amikor egy másik aki rányomult, csődöt mond, és húzza a száját, és elhúz a fr.ncba.
Az ilyeneket nevezem én férfinek. Akik így választanak párt maguknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!