Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgozzam fel a szakítást? Még nem szakítottunk de ahogy érzem ez nem kapcsolat amibe vagyunk én szeretem nekem ő az első de tudom ez a kapcsolat nemjo volt olyan hogy minden nap sírtam Meg ha valami nem úgy van amit akar engem hibàztat
Szakíts te előbb, könnyebb lesz feldolgozni! Ha otthagy a szerelem, belepusztulsz. Persze, csak egy kicsit, és vár még több tucat nő, mire egynél lehorgonyzol 40 éves korod után.
Ez persze csak egy átlagos XXI. századi forgatókönyv a párkapcsolatokra, lehet te már a következőt feleségül veszed, lesz pár gyereked, és a válás is simán megy majd. Pár válás után meg tapasztaltabb leszel, nem fox annyit rinyálni.
Ennek vége lesz ez egyértelmű.
Húzhatod akármeddig. Ez a te döntésed. Gondolom fiatal vagy ilyenkor azért még nem egy nagy ördögtől való az idő .. csak az számít , mit akarsz amitől jól érzed magad.
De tisztázd magadban mennyit ér meg erre rászánni az életedből. Mert nem elég a rá szánt időddel számolni utána is kell majd idő.. miutan szakítotok is megkell emésztened.. ami minden embernél más akár évek is.
Ha mindent veszve érzel inkább minél hamarabb kezd el a feldolgozás folyamatot annál hamarabb túl leszel rajta.
"Szerintem a kérdező nő" – oké, akkor ezt benéztem. :)
Így pedig, természetesen várja még több tucat pasi, mire egynél lehorgonyoz 40 éves kora után. Addig pedig karrier ezerrel! Utána meg sietősen gyerekprojekt. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!