Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a férjem a két hetes nászút alatt 2x is egy órát beszélt az anyjával?
Figyelt kérdés
Telefonon.2022. szept. 9. 07:12
11/41 anonim válasza:
Ne haragudj, kérdező, de nem normálisan gondolkozol. Jó esetben egész életetekben együtt lesztek, most is együtt vagytok ezek szerint 0-24-ben, nehogy már ne lehessen ezidő alatt mással beszélni.
12/41 anonim válasza:
#9 de nem kell akkor 2 héten keresztül 0-24-ben együtt lenni. Na ennek is hamar válás lesz a vége, ha a pasinak van egy kis esze🤣
13/41 anonim válasza:
Nahm kezdödik... Elvett feleségül és már elvárásaid vannak... Miért ne beszélhetne vele?
Nem értem a Női társaimat... Sogornömet is elvette a sogorom azota az asszonyka egy kész házsártos pi.sa lett.. Elötte meg jaj drágám igy drágám...
14/41 anonim válasza:
Igen normális. Heti egy telefon a szülővel teljesen normális. Érthető, hogy érdekli hogy van a szülő és a szülőt is érdekli ti hogy érzitek magatokat. Itt nem arról van szó, hogy nem vált le, hanem törődő, gondoskodó. És szerintem nem volt az 60perc, talán túlzol kicsit.
15/41 anonim válasza:
13
Ja, milyen már, hogy egy.nőnek ELVÁRÁSAI vannak! Pfujj!
16/41 anonim válasza:
#15 nem az a baj, ha elvárásai vannak, hanem ha hülye, értelmetlen, “ma épp min problémázzak?” elvárásai vannak.
17/41 anonim válasza:
Pff...hát ez tényleg váló ok. Gondolom nem most beszélt először a saját anyjával a kapcsolat során. Miért nem beszéltél te is anyàddal addig? Azért szarni elmehetett nélküled a nászúton, vagy rá ültél közben a fejére, nehogy azt is egyedül csinálja?
19/41 anonim válasza:
"amíg én “csak lestem”. "
Nem lesni kellett volna, hanem megtanulni magad elfoglalni addig a férjed nélkül. Ennyire életképtelen vagy egyedül? A segged is ki kell törölnie a férjednek, meg etetni mert arra sem vagy képes egyedül?
20/41 anonim válasza:
"Ezt a 2 hetet akartam volna kizárólag magunknak. "
Miért? A következő években hányan lesztek egy ágyban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!