Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a férjem a két hetes nászút alatt 2x is egy órát beszélt az anyjával?
Igen, mi ezzel a gond?
Az anyja, nem a szomszédja :D
Gondolom várhato volt, ketlem hogy egy ilyen korabban le volt válva az anyjárol csak a nászuton nem.
Az anyos befolyása problémákat okozhat be is tudnak rendesen kavarni olyan kapcsolatokba ahol a másik nem férfi hanem még mindig anyapicifia.
"Gondolom várhato volt, ketlem hogy egy ilyen korabban le volt válva az anyjárol csak a nászuton nem"
De miért kell az embernek olyan szinten leválnia az anyjáról, hogy két hétig ne beszéljen vele? 😄
Mi simán beszélünk két-három naponta a férjem szüleivel, jóban vagyunk, jó a kapcsolat, elmeséljük, mi történt velünk, pedig heti egyszer találkozunk. Én nem tartom a kapcsolatot a családommmal, nekem anyósom amolyan anyám helyett anyám, de ha az anyámmal lennék ilyen jóban, őt is felhívnám.
Én nem értem, miért baj az, hogy egy szülő és gyerek rendszeresen tartja a kapcsolatot. Szerintem az a nem normális, amikor egy-két hétig egy szavuk sincs egymáshoz, annyira nincsenek közel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!