Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet Tűzföldre menni nászútra? (Dél-Amerika legdélebbi része)
Figyelt kérdés
2018. szept. 8. 21:14
1/12 anonim válasza:
Sosem vágytam ilyen helyekre. Dél Amerika az nem vonz..
2/12 anonim válasza:
Nagyon szívesen mennék ilyen kalandos helyekre, sajnos a barátomat kb. semmire sem lehet rávenni.
3/12 anonim válasza:
Tűzföld jobban érdekelne, mint valami tengerparti döglés. Szerintem tök jó úticél.
32/f
4/12 anonim válasza:
Utolsóval egyetértek. Én sem szeretem a punnyadást, és bár Dél-Amerika nem vonz (nyilván nem is én megyek :D), jó ötletnek tartom.
5/12 anonim válasza:
Erről nem inkább a partneredet (leendő házastársadat) kellene megkérdezni?
6/12 anonim válasza:
Én ismerek olyan párt, akik Novoszibirszkbe mentek nászútra, úgyhogy végül is ezek után bármit el tudok képzelni.
8/12 anonim válasza:
Hát te tudod, négerek majd jól megdugják az asszonyt.
9/12 anonim válasza:
Legalább egyedi, nem tipikus Maldív tengerparti döglés, ahogy írták korábban. Szerencsére nekem is volt már lehetőségem ráunni a tengerparti döglésre én is valami kalandosabbat néznék. Még ez a Novoszibirszk is tetszik. :D
10/12 anonim válasza:
Nem ertem mi a baj vele???
Szinte mindenki homokos tengerpartra meg kis szigetre megy naszutra
Unalmas...
Sokkal jobb ötlet olyan helyre menni ahova nem biztos h eleted folyaman eljuthatsz
pl gondolom lesz gyerek
gyerekkel barmikor lemehettek a tengerpartra
de ilyen helyenre nem egyszerü
örülök h ilyenben gondolkodtok
Sokkal szebb es több elmenyt nyujt mintha a tengerparton napoznatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!