Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sem reális elvárás az, hogy megkérjen, a korunk miatt?
23 vagyok, a párom 26.
5 éve alkotunk egy párt, fél éve együtt élünk. Beszéltünk már közös célokról, esküvőről, családról, de nem konkrétan most, hanem majd a jövőben. Én valahogy mégis azt érzem, hogy lassacskán meg fog kérni.
Legjobb barátnőm szerint nem valószínű, mert szerinte a párom 26 évesen egy 23 évest, azaz engem nem fog megkérni. Tudom, hogy kettőnk dolga, de konkrétan még nem is mondta, hogy xy időn belül megkér. Én azonban nem bánnám. :D
Nem értem miért ez a mai felfogás, hogy egy huszonévesnek muszáj gyereknek lennie. Ez a szülői nevelés és a korszellem hibája, hogy sokan még a huszonévesekre gyerekként tekintenek és sokan közülük a viselkedésüket és életmódjukat tekintve tényleg azok.
Ha normális, életre való nevelést kaptatok és a szüleitek is a felnőtt korra neveltek titeket, nem arra hogy huszonévesen is még félig gyerekek legyetek, akkor simán lehet 26 és 23 évesen jegyességben lenni és pár éven belül 30 alatt családot is alapítani.
Szerintem fel év együtt éles kevés ehhez. Ha már 1-2 éve együtt éltek, akkor okes. Az elején meg lehet, hogy nem jönnek elő a másiknak olyan szokásai, amik zavarnak, de utána már igen. Várjatok meg vele, bőven van időtök.
24N
Az, amit az első is ír. Hogy a barátnőm szerint a párom még gyerek (valóban kiteszik ideje egy részét a haverok, xboxozás, hasonlók) és mivel magát “éretlennek”? gondolja, így engem, egy nála is fiatalabb lányt még nem fog feleségül kérni.
Különben önellátó, dolgozó felnőttek vagyunk, de valójában élünk a szórakozásnak is.
A kornak ehhez abszolút semmi köze!
Mindennek eljön az ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!