Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne az asszonyt visszarugdosni dolgozni?
1 éves már a gyerek de nem akarodzik neki visszamenni dolgozni... unom már fizetni a kaja rendelgetéseit meg a hülyeségeket amikre költ.
Látszik rajta hogy neki ez most rohadt kényelmes. Itthon mereszti a seggét egésznap és sorozatozik amíg én húzom az igát és fizetek mindent.
Legyél egy hétig te otthon a gyerekkel, es utána fuss neki mégegyszer a második résznek.
A másik pedig hogy 1 évesen nem olyan jó még bölcsibe adni, legyen legalább másfél, de ez gyerekfüggő is hogy mennyire szereti a társaságot. Merthogy itt ha tetszik, ha nem, de a gyerek a legfontosabb. És minek mentél bele a gyerekvállalasba, ha nem akarod erre a kis időre eltartani?
#1 vegyél vissza szerintem, mert semmi megeröltető nincs abban ha az ember otthon van a gyerekkel. A nők legmagyobb része ilyen, hogy szülés után csak a leges legvégső esetben mennek vissza dolgozni, amikor már nagyon szorít a naci.
Kérdező én nem adnék neki pénzt.Annyi amennyi a gyerekre kell, meg beállítanám főzni a konyhába, hisz ezekszerint az is büdös neki ha csak a kajarendelés megy
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!