Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell megfogni a pénzes férfit és a javunkra fordítani?

"csak önmagadért kevés vagy es pluszokat kell beleadni"
Ez minden kapcsolatra igaz. Jó, lehet van 1-2 fanatikus, akinek a párjának a puszta létezése elég, de az emberek nagy többsége elvár dolgokat a másiktól.

Nem a létezésed.
Hanem ami te vagy.

Peldakkal akkor:
Mondjuk imádom a paromban hogy profi szinten szocializált. Felnézek rá mondjuk mert en ebben béna vagyok, imádom azt ami ő maga!
Ezt ugye megtartja 20 és 50 év mulva is. Nekem nem szukséges az hogy valami kreált izzadtsagszagu pluszokkal fenntartsa bennem azt hogy en szerelmes tudjak maradni vagy szeretni őt ugyanis önmagáért szeretem. Azért amilyen ő.
Es itt jön a kérdés ha vki önmagamért (mert mindjuk csrerfes bohém vagyok vagy BARMI ami ugymarad 20 év mulva is bennem)nem képes szeretni hosszu tavon csak akkor ha folyamatosan kenyszeres pluszokat adok bele, akkor beleadjak én ebbe egyaltalan??

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!