Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyire elítélendő a párod,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elítélendő a párod, házastársad elől eltitkolni, hogy pénzjutalmat kaptál a munkahelyeden, ha a közös dolgokra akarod fordítani a pénzt?

Figyelt kérdés

A férjem pénzügyekben borzasztó! Ha egy kicsivel több a bevételünk, már égeti a zsebét a pénz és elkölti hülyeségekre, odaadja a családjának, de már arra is volt példa, hogy ismerősének adta kölcsön, persze sosem láttuk viszont. Az otthonunkon végzett felújításoknál meg mindig húzza a száját, hogy erre most nem jut. Úgy spórolgatom össze mindenre a rávalót, hogy ne pusztuljon le teljesen a lakás.

Nem olyan rég mentem vissza dolgozni gyed után, ezért is lepett meg a főnököm ajándéka (150E).

Csak felvetettem a férjemnek, hogy mi lenne, ha egy kis pénzhez jutnánk, mire az volt az első reakciója, hogy a tesójának épp szüksége lenne egy kis pénzre, mert megbüntették gyorshajtásért 80E-re.

Szóhoz sem jutottam! Nem akarom a testvére büntetését kifizetni!

Nagyon szemét dolog lenne elhallgatnom a pénzt? Megvenném a matracot és még arra is jutna, hogy ősszel kifessük a lakást.

2015. júl. 29. 12:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire ki akarja fizetni a testvér gyorshajtását, tegye meg a saját pénzéből. Tedd félre a pénzt nyugodtan.
2015. júl. 29. 12:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem lenne elítélendő. Főleg, hogy nem magadra akarod költeni.
2015. júl. 29. 12:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Amikor először megláttam a kérdést, bevallom rögtön az fogalmazódott meg bennem, hogy ti is olyan házastársak vagytok, akik titkolóznak egymás elől és furcsa volt, mert nekem ez elképzelhetetlennek tűnik a saját házasságomban, hogy jutalmat kapok (kapunk) és a másik ne tudjon róla. De amikor elolvastam, akkor megváltozott a véleményem és úgy gondolom, ebben az esetben jól teszed, ha nem szólsz róla, te ismered a férjed. Én biztosan nem fizetném a testvére 80 ezres gyorshajtását...
2015. júl. 29. 12:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A férjed egy balfék! Tedd csak el, ne szsólj semmit!
2015. júl. 29. 16:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben nem árulnám el neki soha, hogy kaptam bármikor is pénzt. Az alap dolog lenne, hogy nem ő egyedül dönti el, kinek ad "kölcsön", főleg ha nagyobb összegről van szó.
2015. júl. 31. 00:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Az én férjem zsebét égeti a pénz, és már megtanultam egy két hülyeségén, hogy nem szabad ezeket a dugipénzeket megmondani.
2015. aug. 10. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!