Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elítélendő a párod, házastársad elől eltitkolni, hogy pénzjutalmat kaptál a munkahelyeden, ha a közös dolgokra akarod fordítani a pénzt?
A férjem pénzügyekben borzasztó! Ha egy kicsivel több a bevételünk, már égeti a zsebét a pénz és elkölti hülyeségekre, odaadja a családjának, de már arra is volt példa, hogy ismerősének adta kölcsön, persze sosem láttuk viszont. Az otthonunkon végzett felújításoknál meg mindig húzza a száját, hogy erre most nem jut. Úgy spórolgatom össze mindenre a rávalót, hogy ne pusztuljon le teljesen a lakás.
Nem olyan rég mentem vissza dolgozni gyed után, ezért is lepett meg a főnököm ajándéka (150E).
Csak felvetettem a férjemnek, hogy mi lenne, ha egy kis pénzhez jutnánk, mire az volt az első reakciója, hogy a tesójának épp szüksége lenne egy kis pénzre, mert megbüntették gyorshajtásért 80E-re.
Szóhoz sem jutottam! Nem akarom a testvére büntetését kifizetni!
Nagyon szemét dolog lenne elhallgatnom a pénzt? Megvenném a matracot és még arra is jutna, hogy ősszel kifessük a lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!