Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Te mit tennél ha a munkahelyed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kriszti77 kérdése:

Te mit tennél ha a munkahelyeden kerülgetnétek egy nős pasival egymást, de nem lehetne semmi?

Figyelt kérdés
A melómban van 1 pasi akivel nagyon tetszünk egymásnak ,de sajnos nős.a főnöke sem nézi jó szemmel hogy tetszünk egymásnak.de nem tudom elfelejteni mert minden nap látom.hogy felejtsem el? ti mit csinálnátok?Ha lefeküdnénk tuti ki kéne lépnem a melóbol.már igy is rossz minden éjjel bőgök miatta tiszta depi vagyok.volt már valakinek ilyen? légyszi segitsetek .
2012. jan. 15. 19:06
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Atya úr isten. Az a legnagyobb bajod h ki kell lépned. Az nem zavar h nincs gerinced?? Ha az én férjemre másznál rá tuti nem maradnál sokáig egyben
2012. jan. 15. 19:09
 2/21 anonim ***** válasza:

Keress mást.

Azt mondjuk nem értem a főnök honnan tudja ezt, ha nem történt közöttetek semmi. Meg egyébként is, mi köze hozzá?

2012. jan. 15. 19:10
 3/21 anonim ***** válasza:
Első tudsz olvasni?? Kölcsönös a dolog. A pasas nős,a kérdező független és nem történt semmi, a kérdező nem tett semmi rosszat, csak épp rossz ember tetszett meg neki. Senkire nincs ráírva, hogy nős, főleg ha ő is hasonlóan viselkedik vele.
2012. jan. 15. 19:11
 4/21 anonim ***** válasza:

De ha tudja h nos akkor már igen nagy fa.szság vele osszefekudni. Nem gondoljátok. Képzeljétek magatok a nej helyébe. Tudom most jon az h majd akk mással csinálja. És akk most más legyen a szemét r.ibanc v te.

De akkor csinálja csak ha sztetek ez ilyen természetes. Kívánok neki hasonló jókat

2012. jan. 15. 19:13
 5/21 A kérdező kommentje:
Én nem akarom elvenni a családjátol.épp azért kérdezem mert 4 éve vagyok miatta beteg sajna :(((
2012. jan. 15. 19:18
 6/21 anonim ***** válasza:
Akkor menj máshova dolgozni v keress egy olyan pasit aki nem nos. Nem hiszem h 4 év alatt nem találtál volna v ne tudtad volna elfelejteni ha akarod
2012. jan. 15. 19:20
 7/21 anonim ***** válasza:

Te se sokat tudsz a szerelemről.

A dolog minden, csak nem a kérdező hibája. Az érzéseinek képtelen parancsolni az ember. És nem feküdt össze senkivel, nem is csalt meg gondolatban sem senkit. Semmi alapja a rágalmaknak.

Én ismerek megcsaló pasit, még őt sem tudom hibáztatni. Szeretőt is ismerek, őt meg aztán főleg nem. Ezerszer többet szenved, mint a feleség.

2012. jan. 15. 19:21
 8/21 A kérdező kommentje:
én is azon gondolkodom hogy lelépek mert ez a baj hogy ő is akarná de nem lesz semmi én meg már tönkrementem idegileg és gyógyszereket is kell szednem...
2012. jan. 15. 19:22
 9/21 anonim ***** válasza:
érdekes h nem tudok semmit. Nállam is próbálozott olyan akinek 5 éves kapcsolata volt, tetszett is, józan sem voltam mégsem volt semmi. Naponta látom de mivel tudtam h mi van ezért ellen tudtam neki állni és nem szakadtam ossze.
2012. jan. 15. 19:28
 10/21 anonim ***** válasza:

Mert nem szeretted. Ha szeretsz valakit, az egy mély, úgy tűnik megmásíthatatlan érzés.

Megnézem én azt, hogyha valaki szívből, őszintén szeret valakit, az hogy a fenébe áll ellen. Emberek vagyunk, akik bizony néha gyengék, főleg ha ilyesmiről van szó.

2012. jan. 15. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!