Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit tennél ha a munkahelyeden kerülgetnétek egy nős pasival egymást, de nem lehetne semmi?
Keress mást.
Azt mondjuk nem értem a főnök honnan tudja ezt, ha nem történt közöttetek semmi. Meg egyébként is, mi köze hozzá?
De ha tudja h nos akkor már igen nagy fa.szság vele osszefekudni. Nem gondoljátok. Képzeljétek magatok a nej helyébe. Tudom most jon az h majd akk mással csinálja. És akk most más legyen a szemét r.ibanc v te.
De akkor csinálja csak ha sztetek ez ilyen természetes. Kívánok neki hasonló jókat
Te se sokat tudsz a szerelemről.
A dolog minden, csak nem a kérdező hibája. Az érzéseinek képtelen parancsolni az ember. És nem feküdt össze senkivel, nem is csalt meg gondolatban sem senkit. Semmi alapja a rágalmaknak.
Én ismerek megcsaló pasit, még őt sem tudom hibáztatni. Szeretőt is ismerek, őt meg aztán főleg nem. Ezerszer többet szenved, mint a feleség.
Mert nem szeretted. Ha szeretsz valakit, az egy mély, úgy tűnik megmásíthatatlan érzés.
Megnézem én azt, hogyha valaki szívből, őszintén szeret valakit, az hogy a fenébe áll ellen. Emberek vagyunk, akik bizony néha gyengék, főleg ha ilyesmiről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!