Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit tennél ha a munkahelyeden kerülgetnétek egy nős pasival egymást, de nem lehetne semmi?
Na de itt nem is első pillantásról beszélünk, hanem 4 évről, elkerülni meg nem tudta, mert egy helyen dolgoztak.
Egyébként ebben az első látásra dologban én hiszek. Nekem volt már részem benne. Ránéztem és rögtön tudtam, hogy benne nem csalódom. Van ilyen, és nem is olyan ritka dolog.
De mert te akartál is valamit gondolom nem csak kerulgetitek egymást. A szerelem tarthat 4 évig de ha nem lesz a fellángolásból szerelem az elmúlik. Csak tudni kéne kulonbséget tenni a ketto kozott.
De mind1 tudom h úgy is te leszel az okosabb. Gondolom még kicsit hasonlo szituban sem voltál de tudod mit legyen neked igazad.
Kedvenc mondásom: Hulyékkel nem veszekszem mert lesullyedek a szintjukre és legyoznek a rutinjukkal.
Persze, nem voltam, te nyilván tudod én milyen helyzetben voltam. Elég sok dolgot megéltem már, szóval köszönöm szépen, van elég tapasztalatom ahhoz, hogy véleményt formálhassak.
Kérdező, neked annyit tudok tanácsolni, hogy próbálj mást keresni, vagy tisztázd le ezzel a pasassal, hogy miért teszi ezt veled, ha családja van. Csak tud érdemben válaszolni.
am h neked válaszoljak:
Sztem menj el egy pszichiáterhez hátha az tud segíteni
Ha nem akkor munkahely váltás
Jobbat nem tudok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!