Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Te mit tennél ha a munkahelyed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kriszti77 kérdése:

Te mit tennél ha a munkahelyeden kerülgetnétek egy nős pasival egymást, de nem lehetne semmi?

Figyelt kérdés
A melómban van 1 pasi akivel nagyon tetszünk egymásnak ,de sajnos nős.a főnöke sem nézi jó szemmel hogy tetszünk egymásnak.de nem tudom elfelejteni mert minden nap látom.hogy felejtsem el? ti mit csinálnátok?Ha lefeküdnénk tuti ki kéne lépnem a melóbol.már igy is rossz minden éjjel bőgök miatta tiszta depi vagyok.volt már valakinek ilyen? légyszi segitsetek .
2012. jan. 15. 19:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Sztem elso pillantásra nem lehet valakibe bele szeretni. Ahoz azért nem elég az h ránézek. És ha tudom h van valakije akk nem megyek bele olyan dolgokba amik mélyebb érzelmeket válthatnak ki. Nem tudom ezen mi nehéz. Ha folyton kerestem volna a társaságát meg beleéltem volna magam én is lehettem volna szerelmes.
2012. jan. 15. 19:32
 12/21 anonim ***** válasza:

Na de itt nem is első pillantásról beszélünk, hanem 4 évről, elkerülni meg nem tudta, mert egy helyen dolgoztak.

Egyébként ebben az első látásra dologban én hiszek. Nekem volt már részem benne. Ránéztem és rögtön tudtam, hogy benne nem csalódom. Van ilyen, és nem is olyan ritka dolog.

2012. jan. 15. 19:34
 13/21 A kérdező kommentje:
Jó de ha nem lehet őt elkerülni és az érzelmeket sem akkor mivan? ő is hibás hogy fojton flörtöl.nemtom mért csak a csajok a hibásak.... :(
2012. jan. 15. 19:34
 14/21 anonim ***** válasza:
Senki nem mondta h o nem hibás. De ha lefekszel vele akkor hidd el h te leszel a ... Az elso látásra dolog meg nem szerelem hanem fellángolás. Nem kell vele flortolni meg ilyenek és akk nem lesz szerelem nem tart 4 évig
2012. jan. 15. 19:37
 15/21 anonim ***** válasza:
Már miért ne tartana a szerelem 4 évig????? Sokkal tovább is tud tartani, és az első látás sem feltétlenül fellángolás. Én nagyon nagyon szerettem, akit így szerettem meg. Ahogy megismertem, úgy egyre jobban, mert kb. azokat a tulajdonságokat láttam benne, amit az első pillanatban a szeme alapján társítottam hozzá.
2012. jan. 15. 19:39
 16/21 A kérdező kommentje:
Nem fogok lefeküdni vele mer nem akarok rosszat a se neki se az asszonynak. ha meg bele vagyok zugva nem fogom senkinek mondani legyen az én bajom. nem vagyok k..va csak ember vagyok érzelmekkel...
2012. jan. 15. 19:40
 17/21 anonim ***** válasza:

De mert te akartál is valamit gondolom nem csak kerulgetitek egymást. A szerelem tarthat 4 évig de ha nem lesz a fellángolásból szerelem az elmúlik. Csak tudni kéne kulonbséget tenni a ketto kozott.

De mind1 tudom h úgy is te leszel az okosabb. Gondolom még kicsit hasonlo szituban sem voltál de tudod mit legyen neked igazad.

Kedvenc mondásom: Hulyékkel nem veszekszem mert lesullyedek a szintjukre és legyoznek a rutinjukkal.

2012. jan. 15. 19:42
 18/21 anonim ***** válasza:

Persze, nem voltam, te nyilván tudod én milyen helyzetben voltam. Elég sok dolgot megéltem már, szóval köszönöm szépen, van elég tapasztalatom ahhoz, hogy véleményt formálhassak.

Kérdező, neked annyit tudok tanácsolni, hogy próbálj mást keresni, vagy tisztázd le ezzel a pasassal, hogy miért teszi ezt veled, ha családja van. Csak tud érdemben válaszolni.

2012. jan. 15. 19:43
 19/21 anonim ***** válasza:

am h neked válaszoljak:

Sztem menj el egy pszichiáterhez hátha az tud segíteni

Ha nem akkor munkahely váltás

Jobbat nem tudok

2012. jan. 15. 19:44
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat azért ne veszekedjetek miattam. majd lesz valami igy is kerülöm ahogy lehet amik le nem tudok lépni :(
2012. jan. 15. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!