Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt még vissza tudom fordítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt még vissza tudom fordítani vagy ez a hajó elment?

Figyelt kérdés
Szemeztem egy sráccal és úgy láttam, hogy kölcsönös is, megvan a szimpátia. Viszont az a része már nem igazán tetszett, hogy nemcsak direktben nézett, hanem akkor is figyelgetett, ha nem néztem oda és jeleztem neki a kezemmel mutatva, hogy ezt ne csinálja, hogy bámul amikor nem figyelek... Sajnos ez úgy néz ki elég rosszul sült el vagy totál félrement, mert a mostani alkalommal azt hiszem visszaléptünk, ugyanis elment az ellenkező oldalra és tök távolról mert csak nézni. Amikor pedig ment haza és arra nézett, hogy ott vagyok-e még (pont őt néztem amúgy), gyorsan előfordította az arcát. Amikor mentem ki, akkor is csak a szeme sarkából mert figyelni. Én nem azt akartam jelezni, hogy szaladjon át a túloldalra, ha meglát vagy rám se nézzen többet, csak, hogy ne lesve és sunyin figyeljen. Vissza tudom még hozni ezt a dolgot valamivel vagy tök esélytelen és ennek itt off? Egy fitnessbe járunk, szóval minden héten találkozunk. Vagy menjek oda és beszéljek vele? Nőként félek kicsit ettől, mármint kezdeményezni.

2022. júl. 27. 11:06
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
98%

"jeleztem neki a kezemmel mutatva, hogy ezt ne csinálja, hogy bámul amikor nem figyelek"

Szerintem ezt akkor sem vágnám le, ha a legjobb barátom mutogatná el.

2022. júl. 27. 11:08
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Beintettél neki?😂
2022. júl. 27. 11:14
 3/31 A kérdező kommentje:
Nem, csak az arcom mellé emeltem a kezem mosolyogva, aztán elmentem onnét, ahol voltam és utána már nem néztem rá, mert totál zavarba hozott.
2022. júl. 27. 11:17
 4/31 anonim ***** válasza:
96%
Mit vártál? Nézitek egymást, és majd nem fog utána rád-rád pillantani random? Komolyan nem értem.. Nem csodálkozom, hogy nem tud rajtatok senki sem kiigazodni.
2022. júl. 27. 11:22
 5/31 A kérdező kommentje:
Azt vártam, hogy odajön. És nem azt, hogy tovább néz majd. Ráadásul edzés közben nézni valakit, amit nyilván utálok. A legtöbb ember nem szereti, ha edzés közben figyelik. Edzés előtt szemeztünk mindig. Nem két izzadságcsepp között.
2022. júl. 27. 11:32
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

Jesszusom ezt a baromságot

Amúgy amit #1 ír az tényleg úgy van

2022. júl. 27. 11:36
 7/31 anonim ***** válasza:
93%
Ez baromira nem úgy működik, hogy akkor néznek amikor te engedélyt adsz rá. Nőj fel!
2022. júl. 27. 11:48
 8/31 A kérdező kommentje:
Ennek semmi köze az engedélyhez. Vagy valaki direktbe csinálja, amit csinál, vagy sunyin inkább ne csinálja. A sunyi dolgoknak ugyanis nincs célja sem értelme.
2022. júl. 27. 11:53
 9/31 anonim ***** válasza:
83%
Ja, te csak akkor nézel valakit, ha rád néz! Hagyjuk már a hülyeséget!
2022. júl. 27. 12:15
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted ő értette, mit kézjeleztél?
2022. júl. 27. 12:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!