Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt még vissza tudom fordítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt még vissza tudom fordítani vagy ez a hajó elment?

Figyelt kérdés
Szemeztem egy sráccal és úgy láttam, hogy kölcsönös is, megvan a szimpátia. Viszont az a része már nem igazán tetszett, hogy nemcsak direktben nézett, hanem akkor is figyelgetett, ha nem néztem oda és jeleztem neki a kezemmel mutatva, hogy ezt ne csinálja, hogy bámul amikor nem figyelek... Sajnos ez úgy néz ki elég rosszul sült el vagy totál félrement, mert a mostani alkalommal azt hiszem visszaléptünk, ugyanis elment az ellenkező oldalra és tök távolról mert csak nézni. Amikor pedig ment haza és arra nézett, hogy ott vagyok-e még (pont őt néztem amúgy), gyorsan előfordította az arcát. Amikor mentem ki, akkor is csak a szeme sarkából mert figyelni. Én nem azt akartam jelezni, hogy szaladjon át a túloldalra, ha meglát vagy rám se nézzen többet, csak, hogy ne lesve és sunyin figyeljen. Vissza tudom még hozni ezt a dolgot valamivel vagy tök esélytelen és ennek itt off? Egy fitnessbe járunk, szóval minden héten találkozunk. Vagy menjek oda és beszéljek vele? Nőként félek kicsit ettől, mármint kezdeményezni.

2022. júl. 27. 11:06
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
94%
Csak levágta, hogy ketyós vagy és még gyorsan rövidre zárta 😀
2022. júl. 27. 12:19
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Avtivity 2022
2022. júl. 27. 12:42
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Activity
2022. júl. 27. 12:42
 14/31 anonim ***** válasza:
94%

Remélem, hogy csak leesett neki, hogy kitől menekült meg.

Kérdést is alig írtál már róla ki párat...

2022. júl. 27. 12:43
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

Hiába kérdezed meg többször, ugyanaz a véleménye a többségnek.

2022. júl. 27. 12:47
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

5#

És honnan szűrjem le a kérdésedből azt, hogy ez edzésen történt?

A lényegen így sem változtat. Elkezdtek szemezni, majd utána fel vagy háborodva, hogy utána nézeget téged?

Te erre intesz neki valahogyan, ami számára max annyit jelentett, hogy van valami az arcodon és leakarod seperni.. :D

Egyébként is, ha engem edzésen nézeget valaki, az nagyon idegesít még szettek között is, mert edzeni járok le, nem ismerkedni. Vitasd meg vele ezt a dolgot edzés után és kész.

2022. júl. 27. 12:48
 17/31 anonim ***** válasza:
2022. júl. 27. 12:49
 18/31 anonim ***** válasza:
91%

Ha nekem tetszik valaki akkor nézem csak igazán amikor elfordul és nem lát engem

Szerintem te teljesen kettyós vagy 😅

2022. júl. 27. 13:01
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a játszmák...

Ha nem akarsz tőle semmit, miért nem lehet egyenesen megmondani? Miért kell integetni, nonverbális, félreértelmezhető dolgokat tenni?

Ha a helyzet A, akkor mondd neki, hogy A!

2022. júl. 27. 14:30
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
De jó, hogy én sosem szemezek. annyira tini kategória ez a buta játszmázás...
2022. júl. 27. 15:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!