Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt még vissza tudom fordítani vagy ez a hajó elment?
Figyelt kérdés
Szemeztem egy sráccal és úgy láttam, hogy kölcsönös is, megvan a szimpátia. Viszont az a része már nem igazán tetszett, hogy nemcsak direktben nézett, hanem akkor is figyelgetett, ha nem néztem oda és jeleztem neki a kezemmel mutatva, hogy ezt ne csinálja, hogy bámul amikor nem figyelek... Sajnos ez úgy néz ki elég rosszul sült el vagy totál félrement, mert a mostani alkalommal azt hiszem visszaléptünk, ugyanis elment az ellenkező oldalra és tök távolról mert csak nézni. Amikor pedig ment haza és arra nézett, hogy ott vagyok-e még (pont őt néztem amúgy), gyorsan előfordította az arcát. Amikor mentem ki, akkor is csak a szeme sarkából mert figyelni. Én nem azt akartam jelezni, hogy szaladjon át a túloldalra, ha meglát vagy rám se nézzen többet, csak, hogy ne lesve és sunyin figyeljen. Vissza tudom még hozni ezt a dolgot valamivel vagy tök esélytelen és ennek itt off? Egy fitnessbe járunk, szóval minden héten találkozunk. Vagy menjek oda és beszéljek vele? Nőként félek kicsit ettől, mármint kezdeményezni.
"Amikor pedig ment haza és arra nézett, hogy ott vagyok-e még (pont őt néztem amúgy)"
"Én nem azt akartam jelezni, hogy szaladjon át a túloldalra, ha meglát vagy rám se nézzen többet, csak, hogy ne lesve és sunyin figyeljen"
Szóval ha te nézed őt amikor ő nem néz az okés de ha ő teszi ezt akkor meg sunyi? Tudod a véletlen/nem véletlen szemkontaktusnál is valaki elsőre ránéz a másikra nem csak kattan valami az agyadban hogy "78 fokos szögben tőlem most valaki rámakar nézni"
Eltakartad az arcod ezzel jelezve neki hogy zavar hogy rádnéz és ennyi, nem folytatja tovább, ha nem odamész hozzá felszedni akkor elment a hajó de ha ennyire ovis szinten vagy nem hiszem hogy zavarnod kéne...
Ha meg most arra gondolsz "hát jajj de én csak azt értettem a mutatással hogy" nem változtat semmin hogy néz ki, ha bemutatok valakinek és azt mondom hát jajj én csak mutattam milyen magas vagy nem fog változtatni semmin
2022. júl. 27. 17:09
22/31 A kérdező kommentje:
21. Nemcsak ez volt az oka, hogy miért mutattam, amit mutattam. Nagyon nem tetszett ugyanis az sem, hogy szemezünk, jön arra, ahol vagyok, majd végig nyomkodta a mobilját valaki mással és közben/amikor épp ráért, engem nézett. Ebből úgy értékeltem, hogy barátnője van, de legalábbis nem rám koncentrál teljes mértékben. Amikor meg igen, azt sem nyíltan teszi. Na most ennek így mi értelme?! Én nem nyomkodom a mobilom, ha valakivel foglalkozni akarok, de mondjuk én ki sem viszem. Szóval nemcsak az volt a viselkedésem mögött, hogy zavarba hoz, hanem az egész szituáció felcseszte a vérnyomásom és úgy értékeltem akkor, hogy ezt így ne csináljuk.
2022. júl. 29. 07:53
23/31 anonim válasza:
Hát te teljesen hülye vagy.....
2022. júl. 29. 08:00
24/31 anonim válasza:
Kedves kérdező. Amit leírtál itt utólag, az nekem sem tetszene. Az ugyanis elég érdekes, hogy szemeztek, jön, majd beletemetkezik a telefonjába és ráérő idejében Te vagy neki a no1, addig meg off. Az ilyen általában sz@rik mindenre. Ezek általában tipikus csajozógépek. Biztos lehetsz benne, hogy ennek mindegy milyen, csak csaj legyen. Simán lehet nős is vagy akármi. És bár itt sokan védik a pasast, de így utólag elolvasva, amit írtál, szerintem gáz a pasi viselkedése és felesleges vele foglalkoznod. Semmit se vesztettél vele. Valószínűleg másokkal is ezt csinálja és nem Te vagy az egyetlen, akivel flörtöl.
2022. júl. 29. 08:13
25/31 anonim válasza:
Vagy csak simán zavarban van és azért nyomkodja a telefont
Egyszer az a baj hogy nyomkodja és nem néz rád, utána az hogy rád néz de nem.mindegy mikor...
Nem vagy 100as
Felejtsd el ezt a pasit
Ő is jobban jár meg te is
2022. júl. 29. 08:16
26/31 anonim válasza:
25. Ugye ezt Te sem gondolod komolyan, hogy azért nyomkodta a telefont, mert zavarban van ?! Ugyan már. Ha én akarok egy nőt, arra koncentrálok, legyek akármilyen zavarban vagyok legyek akármilyen betoji ! Ne magyarázz már bele ilyet. Egy normális férfi, nem a telefonját cseszi, ha tetszik neki egy nő!
2022. júl. 29. 08:20
27/31 anonim válasza:
Én még mindig nem értem, hogy ez a kérdés miért felnőtt kategória.
2022. júl. 29. 08:24
28/31 anonim válasza:
Hát én mondjuk férfi vagyok de mindig viszem magammal edzésre a telefont.
Zenét hallgatni illetve pihenő közben általában én is írogatok a haverokkal stb
Szerintem ebben semmi meglepő nincs
A kérdező hozzáállását vagy hogy mit is szeretne én sem érteném így férfiként
Viszont ha szemezek valakivel és nincs bátorságom megszólítani, pláne ha kB kapok egy olyan jelzést is amiből azt szűröm le hogy ne nézzem akkor nem fogok oda menni és én pl ténylegesen zavarban lennék.
A 25ös válaszoló írta azt hiszem hogy lehet zavarban volt. Nos nem.tudom ez miért olyan hihetetlen. Én zavaromban mindig a telefont nyomom amugyis.
Pláne ha nem vagyok biztos abban hogy a csaj is vevő e rám illetve ha még nincs meg a kellő bátorságom.
Nem.csak tökös férfiak léteznek...hanem "sajnos" mint én is, a tutyimutyik akik csak távolról figyelnek...
2022. júl. 29. 08:28
29/31 anonim válasza:
Kérdező, pontosan milyen flört volt köztetek? Ha rá is mosolyogtál, akkor az már egy jel kellett volna legyen számára. Ha mosoly után sem ment oda, akkor nem érdemes vele foglalkozni. Nincs töke egyszerűen. Volt mosoly is részedről vagy csak egyszerű szemezés ?
2022. júl. 29. 08:38
30/31 A kérdező kommentje:
Úgy kb 3 percig néztük egymást fél méterről sem. Elpirultam, háromszor is elmosolyodtam, de nem jött oda, ezek után sem. Szóval a végén megelégeltem, hogy nyomkod és utána már mutattam, hogy akkor ne nézzen. Ennyi volt nagyjából. De egyébként most is nézett, csak távolról és mikor ment el, alig mert arra nézni. Lehet beszélek vele, mert ennek így nem sok értelme van. Csak nagyon nem szeretnék én oda menni.Ezt el akartam kerülni. Szeretem, ha egy férfi bátor, van önbizalma és magabiztos. Sajnos ezen a srácon ezt nem látom, mert akkor már lépett volna, akkor mikor ez történt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!