Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyami hajón párkapcsolat?
Figyelt kérdés
Folyami hajóra megyek dolgozni, és érdekelne, hogy működnek kint a párkapcsolatok? Mi történik, ha egy kollégámmal összemelegszünk? Lehet köztünk valami, vagy nem igazán támogatja a főnökség?2017. márc. 16. 15:36
1/12 anonim válasza:
Parokat is felvesznek, szerintem nincs gond azzal se, ha ott jottok ossze.
2/12 anonim válasza:
Kit érdekel?De most komolyan.....
3/12 anonim válasza:
Hidd el, nem fogsz te ott párkapcsolatot kialakítani. Örülni fogsz neki, ha a nap végére lesz erőd bedőlni a kis kabinodba, nemhogy még csajozni.
4/12 A kérdező kommentje:
Engem.
2017. márc. 16. 16:00
5/12 A kérdező kommentje:
És ha a konyhán munka közben összemelegszünk, abból nem csinálnak problémát?
2017. márc. 16. 16:07
6/12 anonim válasza:
Nem fog te összemelegedni senkivel sem, időd nem lesz rá.
7/12 anonim válasza:
En sem eppen ugy hallom, hogy van ido ott osszemelegedesre, de ha nem megy a munka rovasara, akkor senkit nem fog erdekelni. De munkaidoben nem lesz idod nagyon melegedni senkivel.
8/12 anonim válasza:
Egy kabinban lakhattok. Nincs ebből gond, eleve párként is kimehettek, de ha ott jöttök össze, kérhetitek a közös kabint. Amúgy ott kb. 7 nap munka van, nulla pihenő, max szabad óráid vannak kb. Vagy ez nem ilyen? Duna Rapszódia vagy melyik?
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Igen, olyasmi mint a Duna rapszódia csak én a Szajnán leszek. Azért ez biztató, hogy legalább esély van rá. :)
2017. márc. 16. 16:33
10/12 anonim válasza:
Én tudok egy ilyen párosról, akik így jöttek össze. A részleteket nem ismerem, de ezek szerint biztos lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!