Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők milyen formán hiszék azt, hogy jobban értenek, hogy nekik jobban megy az értés, közben csak a mutogatás megy, hogy hú én nem olyan vagyok?
Figyelt kérdés
2017. márc. 5. 09:41
2/17 anonim válasza:
Hat, nekem ebbol egyaltalan nem megy az "èrtés". De meg el sem tudnam mutogatni, hogy mit akarsz.
3/17 anonim válasza:
Szerintem igyál meg egy kávét, kapcsold be a rádiót, lazíts egy kicsit és gyere vissza később.
4/17 anonim válasza:
Azt nem csodálom, hogy veled szemben nem megy az értés. Én is csak olyat értek meg, aki ki tudja fejezni magát az anyanyelvén.
5/17 A kérdező kommentje:
Ha van valami itt vagy bárhol és mondom, hogy milyen, akkor a nő le fogja tagadni, nem hogy megerősitene benne. Elég egy értelmű.
2017. márc. 5. 09:48
6/17 anonim válasza:
Nem fog megerősíteni senki, mert:
A) Nem értik mit mondasz
B) Hülyeségeket beszélsz
7/17 A kérdező kommentje:
Na látod te se értesz ezen nem csodálkozom. Amúgy pont ez lenne a probléma de mit is vártam?
2017. márc. 5. 09:53
8/17 anonim válasza:
Én férfi létemre sem értem, hogy mit akarsz mondani. Magyar vagy?
10/17 A kérdező kommentje:
Sajnálom mar nem vagyok fiatal. A nejem sem éetette huszonöt évig nem értette csak rám mutogatta azt ami benne van. Akkor ezt hogy hívják? Mindenki vállalja magát nincs hiba, csaj vállalja fel, nem egyszerűbb?
2017. márc. 5. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!