Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja sok idősebb ember azt, hogy egy jó házassághoz elegendő annyi, hogy a férj hazaadja a fizetését, nem iszik, nem lép félre, nem bántalmaz?
96) "Szóval ez a proli ősbunkó paraszt férfi modell nekem idegen, sem a családban, sem a környezetemben, sem a társaságomban nem látható."
Tök jó neked. Szívesen bemutatnám neked nagyszüleim szabolcsi faluját, ahol - a fél országhoz hasonlóan - máig ig akar kikopni ez a norma 🤗
26:
"azok az emberek, akik ilyesfajta kapcsolatokban élnek, a közösségi oldalakra lépten-nyomon képeket töltenek fel, azt üzenve a világnak, hogy dúl a szerelem"
Ezek 70+-os emberek??
Köszönöm a válaszokat!
103-as, ezt én is így látom..
108. Blablabla. Rengeteg nő jó családban élt, jó férjjel az oldalán. Csak tudod amikor a háborúkba meg a bányákba kellett menni, oda meg a férfiak mentek. Meg a családban is anyára volt szükség a gyerekek mellé, ami munkával járt, addig a férfiaknmeg a kemény fizikai munkát vitték. Az akkori berendezkedés ilyen volt, ettől volt működőképes. Elhiszem hogy ma már ezek nem kellenek, mert a férfiakra gyakorlatilag nincs szükség. Sebaj, az új világ már ott van nyugaton, ha kiteljesedik bőven lesz okod panaszra. Mondjuk már most is, mert alig van normális család, alig születik gyerek, a demográfia pokla meg még a te életedben is megégeti a nőket keményen. Vagy miben reménykedsz? Ez csak egyszerű matek! Az 1.41-es születési rátához képest ott van a 5.9-es. Jártál mostanában vidéken?
Ami meg szorzó tényező hogy ameddig az 1.41-es szülővé válik, addig az 5.9-es nagyszülővé.
Nekem nyugodtan panaszkodhatsz, értem mi a gondod, de az 5.9-es magasról tesz rá, ő majd csak elveszi büntetlenül ami kell neki. Gondolod hogy ezt majd megúszod? Hogy ilyen nem lesz sosem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!