Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyit segít a fèrjetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit segít a fèrjetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nektek mennyit segít be a háztartásba a fèrjetek?

Kérni kell őt mindenre ? Vagy ő magától veszi észre,hogy épp mit hol kellene tennie-vennie?

Gyerekek körül mennyit segít ?

Sokat dolgozik mellette?

Jó a kapcsolatotok?

Mennyi gyerkőcök van?

Bocsi a sok kérdésèrt. De őszintén ezek most nagyon érdekelnek ,viszonyítási alap. Kíváncsi vagyok ,én várok el túl sokat?! Vagy a férjem lusta,trehány.😅

Leginkább azokhoz szól ,akik otthon vannak a gyerekekkel. De természetesen azoktól is jöhet a válasz ,akik már dolgoznak a gyerekek mellett.

Köszönöm ❤️

2022. márc. 17. 13:38
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Programozó a férjem, 8 órát melózik, de azért elég változó, van amikor egész nap Youtubeozik, aztán van amikor nagy a hajtás. - ez ismerős :D

20-as voltam.

2022. márc. 21. 07:14
 22/23 anonim ***** válasza:

A férjem mindenből kiveszi a részét, beteszi a mosógépet, mosogatógépet, én kiteregetek, vagy kiszedem a tányérokat.

Elpakol, és most eszméltem rá hogy én még soha nem pakoltam el a tiszta ruháit a szekrényébe pl, mindig elhajtogatja magának. :)

Egyedül főzni nem tud, de szeretne megtanulni, sokat főzünk együtt, közben néz és tanul.

Viszont őt mindenre megtanítottam az elején, mert otthon az anyja mindent megcsinált helyette. Konkrétan még a kád vizét is megengedte neki, egy szendvicset nem tudott összerakni magának.

Mikor összeköltöztünk, megkért rá hogy segítsek neki, mutassam meg a mosogatógép használatát, hogy hogyan kell felmosni és stbstb, és azóta csinálja is. Nem mondom hogy teljesen felesben végezzük a házimunkát, de majdnem. :)

2022. márc. 21. 12:27
 23/23 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek ☺️
2022. márc. 26. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!