Kisgyerekes anyukák, nektek mennyit segít otthon a férjetek a házimunkában, vagy a gyereknevelésben?
Jelenleg otthon vagyok, nem járok egyenlőre dolgozni, de nekem a férjem a munkája mellett(8-17 ig dolgozik) semmiben!!nem veszi ki a részét, a munkáján kívűl. Gondolok itt a házimunkába, vagy a gyereknevelésre! Még azt is elvárja, hogy az ételt is elé tegyem, egy tányért nem képes elpakolni.
Néha már úgy érzem, mintha magam lennék a két gyerekkel, mert ő haza jön, és a tv t nézi. Hétvégente sem viszi ki a gyerekeket levegőzni, amig én főzök.
Van más is így?
Nálunk porszívózni szokott, a kádat ő mossa ki, fát vág, fürdet-etet-pelenkáz-jatszik a gyerkőccel. 2nappal 2szabad, 2éjjel 2szabad, 12 órában dolgozik.
Mosogatás, mosás, teregetés, hajtogatás, port9rlés, főzés, ilyesmit csak én csinálok.
Nekem ez így rendben van.
Az éjszakás műszak rossz, mert ugye nappal alszik, este sincs, olyankor nem tud segíteni. Ha nappalos, akkor is csak este tud, olyankor ő fürdet.
Segít annyit amennyi ilyen munkarend mellett elvárható.
rengeteget,nincs leosztva a munka, de kozos a vallalas, mindenki kiveszi a reszet.
Te sem8-9orat dolgozol, amit aztan kipihensz este a tv elott...
csereljetek egy napra/hetvegere, es akkor meglatja h milyen. az en ferjem segit, de azert o is meglepodott, amikor egy napra le kellett lepnem es ramaradt az ebedmelegites, egy mosas es a rendrakas ket gyerekkel...de voktak levegozni is ;)
ne hagyd magad mert ha visszamesz dolgozni is rad marad minden
szerintem te ezt az első gyerek után is láttad miért vállaltál be egy ilyen ember mellé meg egy gyereket..?
bocsi de amilyet szakitottál olyat szagoljál.
Amugy meg ne hagyd magad !
Vagy nyáron ha kitalálok valami közeli programot, akkor persze ő is jön...de hogy magától ez eszébe jutna, hogy ő vigye el néha...csak egy picit...(mert nem teher a gyermek, csak néha-néha egy picikét lehetnék egyedül)
Még az anyukájához is ha átakar menni, soha nem megy a két gyerekkel, hanem mindenhová én is menjek.....
De mint mondom, sajnos a házimunkába sem segit sajnos(amit mondok is neki, de süket fülekre talál)
azt is elvárja az ebédet v a vacsorát elé tegyem, de elpakolni sem hajlandó...egy tányért sem.
Én egyedül pakoljaki ki, és el 4 főre..minden egyes nap....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!