Kisgyerekes anyukák, nektek mennyit segít otthon a férjetek a házimunkában, vagy a gyereknevelésben?
Sajnos semmi jó! Szóvá tette, hogy a teraszon van kerti butor, illő lenne lehuzni, és kimosni nekem, mert poros! Meg kapott valahonnan kard virág hagymát, és h mikor ültetem el? Na erre nállam kidurrant a lufi, és szépen elmondtam neki, h a ház közös, közösen lakjuk, a gyerekek is, és azért igenis segithetne egy kicsit ő is, ne minden énrám várjon! Gyerekek, kint a kert, bent a ház, ő pedig a pénz kereső! Hát pedig én ne várjam tőlle, h majd munka után haza jön, és még leáll gyerekeket fürdetni, vacsorát készíteni, meg h a garázst majd ő 17 óra után seperje ki, ha koszos! Jól össze vesztünk, mert h valaki arra sem képes, h néha napján, amig az a hülye(mármint én) elkésziti a vacsorát,elpakol, addig ő megfürdetné a gyerekeket, néha napján! nem is várom el minden nap, csak ugy néha- néha jól esne.
Tehát egy este: Én készitem vacsit, elpakolok, gyerekek fürdetése, én fekszek közéjük, amig elalszanak, ő megy aludni amikor kedve van mint egy kiskirály, szinte soha nem mondja a gyerekeinek h Jó éjszakát! de komolyan mondom....ez akkora tapló dolog szerintem, h paraszt módjára senkinek nem köszönök, megyek a szobámba lefeküdni, esetleg tv t nézni. Javitsatok ki ha én látom rosszul a dolgokat?
Tehát ő csak keresi a pénzt, anyagilag nem panaszkodom, de semmi egyéb dolga, kötelessége nincsen! Se a házban, se a kertben, se a gyerekek ellátása körül, mert én otthon vagyok!
Tegnap már sírtam, komolyan mondom....most nem is beszélünk, nagyon dühös vagyok!
Azért van közeli ismerősöm, ahol az apuka szintén dolgozik, de sokat van a gyerekekkel, segit anyukának kisebb dolgokban, az anyuka kocsiját lemossa, nállunk én mosom azt is, kertet rendbe teszi...és nem is egyet tudok!
Szóval így áll a helyzet, de ha én látom rosszul a dolgokat, mondjátok nyugodtan.....
Kérdező, ezek után mi tart vissza, hogy a gyerekedet még most a hónod alá csapd?
Csak azért kérdezem, mert ha ezek után sem lépsz semmit, nem fog a kutya se sajnálni, hogy mindenki lábtörlője leszel.
Köszönöm a vigasztaló szavakat! nagyon gondolkozok h merre, harmad magammal, amikor amit kapok pénzt, az nem sok! Viszont, h én menjek el a háztól, amikor közös, két kisgyerekkel, aztán majd ne adj Isten, ide betegye valami p**a a lábát, na azt már nem! Ketten keresetük meg anno a rá valót, sok minden az én ízlésemnek megfelelően lett kialakitva, akkor inkább adjuk el, és mindenki megy arra, amerre lát!
Nagyon dühös, mérges vagyok, tegnap sírtam is, a nagyobbik gyermeke lehet érezte is szegény, h valami nem okés!
De annyira de annyira fájt......
Még most is sírhatnékom van.....
Gyerekeknek irány a bölcsi, ovi, te pedig menj vissza szépen dolgozni. Így kiszolgáltatott vagy, sokan követik el ezt a hibát.
Ne menj sehová, de mostantól nincs neki kaja, csak magadra és a gyerekekre főzz, moss. Holmiját ne pakold el, csak a tiédet. Ha szóvá teszi, akkor nyújtsd be a fizetési igényedet. Ha ő csak háztartási alkalmazottnak és nevelőnőnek tekint, nem pedig partnerének, akkor adjon fizetést. Borítsd a bilit, záros határidőn belül, különben benne ragadsz ebben a helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!