Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyit segít a fèrjetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit segít a fèrjetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nektek mennyit segít be a háztartásba a fèrjetek?

Kérni kell őt mindenre ? Vagy ő magától veszi észre,hogy épp mit hol kellene tennie-vennie?

Gyerekek körül mennyit segít ?

Sokat dolgozik mellette?

Jó a kapcsolatotok?

Mennyi gyerkőcök van?

Bocsi a sok kérdésèrt. De őszintén ezek most nagyon érdekelnek ,viszonyítási alap. Kíváncsi vagyok ,én várok el túl sokat?! Vagy a férjem lusta,trehány.😅

Leginkább azokhoz szól ,akik otthon vannak a gyerekekkel. De természetesen azoktól is jöhet a válasz ,akik már dolgoznak a gyerekek mellett.

Köszönöm ❤️

2022. márc. 17. 13:38
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

1 gyerek van, 4 hónapos.

Ő dolgozik, én vagyok itthon.

Mindent csinál a gyerek körül, takarításba besegít, igazából főzni nem tud, azt én csinálom.

Szoptatáson kívül nincs olyna mit ne csinálna meg a gyerek körül, lefejt tejjel meg is eteti.

2022. márc. 17. 13:45
 2/23 anonim ***** válasza:
21%

Hát ha megkérem segít úgyahogy, de magától nem csinálja. El van kényelmesedve kicsit, de engem sem csesztet, ha esetleg nem patika rend van.

Régebben sokat veszekedtünk ezen, de beláttam, hogy még mindig jobban járok, ha én csinálom, mert akkor az úgy van, ahogy én akarom

2022. márc. 17. 13:45
 3/23 anonim válasza:
77%

Szia! Nekem most volt 2 éves a fiam.

Amikor született, itthon maradt egy hetet, azóta néha néha egy egy napot, vagy 7vége amit itthon van. Sokat dolgotik, építőipari vállalkozó. Nálunk ő a kenyérkereső, én már csak gyest meg családit kapok, de nem megyek vissza melózni, szerencsére megtehetjük, hogy itthon maradok a gyerekkel oviig. Itthoni feladatok leginkább az enyémek, de ha megkérem valamire segít. Magától nem áll neki, de el se várom. Ha beteg vagyok, vagy ilyesmi, akkor szokta kérdezni higy segítsen e valamit. A munkája mellett itthon melózik, most szigeteltü k, nyílászárócsere ilyesmik. Kint a kertbe ő szokott mojolni, füvetnyír, pakol ilyenek. Az én párom is tud trehány lenni, leveszi a ruhajat mondjuk a konyhaban, es otthagyja 😅 na van olyan is ha felbosszant h nem mosom ki XD de működünk együtt, már lassan 11 éve :)

A gyerekkel sokat foglalkozik, esténként ő fürdeti, ha melóból hazajön estig játszik vele.. erre egy szavam sem lehet :)

2022. márc. 17. 13:46
 4/23 anonim ***** válasza:
60%

Annyi, hogy a háztartásban mondani kell neki hogy ezt vagy azt csinálja, egy férfi magától nem veszi úgy eszre szerintem, de akkor szó nélkül megcsinálja amit kérek tőle.

Ha érzi hogy a pelus cserés pl, azt magától megy és elintézi.

2022. márc. 17. 13:46
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
2 gyerek van egy 4 éves és egy 4 hónapos. A férjem mindenben segít, mos, főz, takarít, ellátja a gyerekeket, felesben csinálunk nagyjából mindent. Sosem kell kérnem tőle semmit, magától ismeri fel és csinálja azt amire szükség van.
2022. márc. 17. 13:52
 6/23 anonim ***** válasza:
5 válaszból lemaradt: nagyon jó, mondhatni idilli a kapcsolatunk. A férjem heti 5 napon 8 órát dolgozik home officeban.
2022. márc. 17. 13:54
 7/23 anonim ***** válasza:
39%

Hármasnak gratulálok.

Mivel ő a kenyérkereső, nekem kell mindent csinálni otthon.

Szüljél még neki vagy hármat, aztán jöhetsz sírni, hogy nem segít a férjem semmiben.

Az ilyenek miatt tart ott a női-férfi szerepek megítélése ahol, akik magukra mint háztartási alkalmazottra tekintenek, a legnagyobb természetességgel.

2022. márc. 17. 13:54
 8/23 anonim ***** válasza:
92%

Nem ertem mi az,hogy "segit"

Ugyanugy a ferj dolga is ha mindketten dolgoznak

Lekene mar szokni errol a szohasznalatrol

2022. márc. 17. 14:06
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Mindketten dolgozunk, neki 2 gyerek (1 él velünk életvitelszerűen, kisebbik csak keveset nálunk) és 1 gyerek nekem.

Észreveszi, ha tennivaló van - bekapcsol egy mosást, kitereget. Mindenki elmosogat maga után. Tegnap előttem ért haza, mire hazaestem, már bekeverte a nokedlitésztát, forrt a víz, alig bírtam lekapni a csizmámat szaggatni:)

GYerekeket mindenki a sajátját intézi többnyire, nyilván nem kizárólagosan.

Vásárlás hétközben enyém (ő nagyon korán megy dolgozni), nekem belefér reggel, hétvégén többynire együtt. De mikor viszem haza este a cekkert, leszalad értem a lépcsőn, hogy elvegye a vállamról a bevásárlószatyrot.

2022. márc. 17. 14:08
 10/23 anonim ***** válasza:
85%
Régen rossz, ha "segít".
2022. márc. 17. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!