Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Éreztetek már azt, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztetek már azt, hogy nem szeretitek a férjeteket?

Figyelt kérdés
8 éve vagyunk együtt, viszont csak egy éve hazasodtunk össze, kozben született egy fiunk is. Már terhességem idején is agyamra ment a parom, de most maximalisan. Amióta megszuletett a fiunk, alig van otthon velünk, és ha itthon is van, mi már kb semmiről sem beszélünk csak a babas dolgokrol. Egyszerűen nincs kedvem a ferjemhez. Valami annyira megváltozott bennem. Valamiert csalódott vagyok, hogy minden rám szakadt. Mérges vagyok ra, hogy ő akkor is képes elmenni haverozni, bulizni, szaunazgatni, meg anyam kínja, ha én otthon vagyok a babaval. És ha felhozom, hogy talán ebben az időben lehetne velünk is, csak annyit mond h neki kell pihenni, mert kimeríti a munka. / ezt ne higyjetek el, mert abszolút nem erőlteti meg magát…/ szóval csalódtam hogy kevés időt tolt velünk… már sosem lesz olyan jó a kapcsolatunk igaz, mint volt? Arról nem is beszélve, hogy folyton gusztustalankodik, fingik böfög Ja és mindenen morog, mint egy öregember. Már sose szexiskedik nekem, hianyzik. Érzett más is ilyen fura érzéseket szülés utáni hónapokban?
2022. jan. 18. 09:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én a zserbóra gondolok sokat, meg a Suzukikra, meg az indiánokra.
2022. jan. 18. 19:13
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Miért kéne otthon dekkolnia, csak mert te meguntad? Ő is un titeket, ezért menekül máshova előled.
2022. jan. 19. 05:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!