Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan veletek, hogy bár nagyon szeretitek a
férjeteket, de másik férfihoz is vonzódtatok?
Ha elkezdtél vonzódni máshoz ,akkor csak van bibi a házasságoddal . Ez azért nem természetes . Nálam a 11 év alatt még egyszer sem fordult ilyen elő !
2013. jún. 30. 07:32
Esetleg többet is megoszthatnál velünk ...Ezek szerint veled ez a helyzet .
2013. jún. 30. 07:42
Igen, ez van. 3 éve vagyunk házasok, nagyon szeretem, fizikailag is vonz, szex is tökéletes, de van egy régi ismerős pasi, akire azt mondom, hogy ő is vonz. Nem szeretem, eszem ágában sem lenne összejönni vele, de fizikailag annyira bejön.
Ez az, amikor látszik, hogy a szerelem és a vágy nem ugyanaz, hisz van szex szerelem nélkül. Nem fogom megcsalni, de igen, van más is, aki vonz.
Előfordul. Csak nem szabad engedni a csábításnak.
2013. jún. 30. 08:07
4/15 A kérdező kommentje:
Kérlek titeket, most ne pontozzuk le egymást, ez csak egy kérdés, mindenkinek más a tapasztalata.
mi 8 éve vagyunk házasok,boldogságban.2 gyerekkel,de van egy régi szerelmem,akit évete 1-2x látok és akkor néha vele is álmodom.nagyon vonz,mint férfi talán szexuálisan,de ennyi,ha nem látom elfelejtem,de azért néha eszembe jut.:)De,hogy miatta feladnám a családom,a az ki van zárva.Szerintem csak azért vonz,mert nem az enyém.Vagy mert ő volt az egyetlen szerelmem aki elhagyott....Nem tudom,lehetne elemezni de felesleges:)
2013. jún. 30. 08:14
3-assal értek egyet. Nekem is volt ilyen, eszem ágában nem lett volna megcsalni a férjem, de volt egy időszak, hogy nagyon ki voltam borulva, és egy gyenge pillanatban megérintett a kémia. Mert ez csak kémia, és el fog múlni, nekem sem tartott sokáig. Ez nem jelenti azt, hogy gond van a házasságoddal.
2013. jún. 30. 08:17
hát én hülye ott is hagytam a párom egy ilyen dolog miatt
most is bánom h ezt tettem .....
2013. jún. 30. 08:19
Hajaj, nem egy ilyen férjes asszonnyal volt dolgom.
Tény, h a férjét egyik se hagyta ott, de az etye-petye jöhetett mindegyiknek(persze szigorúan csak az után, h meghallgattam, h ő soha);)
2013. jún. 30. 08:29
Volt,hogy nagyon vonzott egy ferfi.A munkahelyemen fotozott egy hetig,amikor a ferjemmel nem volt idonk egymasra.Nagyon vonzo,figyelmes tipus volt,olyan jol megertettuk egymast,hogy ugy tunt mintha mindig ismertem volna,es egyertelmuen flortolt velem.Ennek ellenere a flortnel tovabb semmi kepp nem mentem volna.Szeretem a ferjemet, de ezzel a ferfivel mintha egy lelki tarsat talaltam volna.Direkt nem tartottam meg a szamat,nehogy veletlenul kisertesbe essek:D
2013. jún. 30. 08:39
Szerintem mivel nagyrészben hormonok öntik el az agyunkat ha megkívánunk egy embert két dolog lehet.
1. Vagy nem annyira intenzív a libidója az embernek és azért nem érzett még a házastársán kívül más felé vonzalmat.
2. Érzett, csak nem vallja be, és bebeszéli magának, hogy ő milyen boldog, stb, ezzel saját magát becsapva a gyávasága álltal.
2013. jún. 30. 08:49
Kapcsolódó kérdések: