Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan veletek, hogy bár nagyon szeretitek a férjeteket, de másik férfihoz is vonzódtatok?
Figyelt kérdés
Mindezt úgy, hogy továbbra is szeretitek a férjetek, és eszetek ágában sem lenne a legcsekélyebb mértékben is veszélyeztetni a házasságotok érzelmi biztonságát.2013. jún. 30. 07:21
11/15 anonim válasza:
Igen, velem is volt mát ilyen, de semmi sem történt! Sosem tudnám megcsalni a férjemet. Nekem az segített, hogy amikor egyedül voltam itthon, hangosan bevallottam magamnak, hogy vonzódom xy-hoz. Ezután már nem is éreztem semmit a jelenlétében. Ugyanolyan közömbös volt, mint előtte.
Néha nagyon sokat segít, ha hangosan kimondjuk a dolgokat!
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hozzászólásokat!
2013. jún. 30. 15:28
13/15 anonim válasza:
Szerintem természetes, hogy más férfit is vonzónak tart, érez, egy kapcsolatban élő nő, ezért nem felelős. De azért már igen, hogy tesz -e valamit.
14/15 anonim válasza:
Bevallom, álmomban sem gondoltam volna, de amióta férjhez mentem rá sem nézek más pasira. Egyszerűen nem érdekel más. a férjemet testileg és lelkileg is nagyon nagyon szeretem, és magamat köpném szembe ha ilyen gondolataim lennének. De most csak magamról beszélek és nem ítélkezem más felett. Ahhoz semmi közöm.
15/15 anonim válasza:
Volt. És szuper volt. Volt egy rövidke viszonyom, egy igazán szexi bűnöző szerű pasival. Fantasztikus volt. Imádtam ahogy jött értem a bazi nagy kocsijával, kielegitett, és viszontlátásra. Mai napig eszembe jut, almodok is többször róla. Sose szerettem, csak baromi nagy volt a vonzalom. Kérte, hogy szakitsak a pasimmal, és legyek vele, de őt sosem tudtam volna szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!