Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szeretitek orálisan kilégíteni a barátotokat/férjeteket?
En is imadom csinalni. Nem is tudom mi lenne velem,ha a parom nem szeretne az oralt valoszinu megeroszakolnam! :D
21L
Ha rá kell venni az már régen rossz. Régi baráttal rossz élmény is elveheti a kedvét, vagy ha azt érzi, hogy neki ezt KELL.
Sok olyat hallottam, hogy a pasi nem nyal, de elvárja,hogy a csaj csinálja.
Köszi mindenkinek a válaszokat! :) Egyszerűen nem tudtam elképzelni, hogy mit nem lehet az orálon szeretni, de akkor ezek szerint szép számmal vannak nők, akik szeretik csinálni a párjuknak. :)
3-as válaszoló: Szerintem minden kapcsolat alapja a kölcsönös adok-kapok. El nem tudnám képzelni, hogy a barátommal vmi csak egyikünknek járjon, így az sem fér a fejembe, hogy az általad említett hetero pasik ezt hogyan vezetik le maguknak. Mármint hogy ők kapnak, ugyanakkor cserébe nem adnak semmit..
5-ös válaszoló: Az ilyennel nem értem, hogy miért maradsz egyáltalán együtt.. Alapvetően azzal sem lenne baj, amit párod csinált, ha ezt előtte megbeszéltétek volna és beleegyezel. De így, ahogyan leírtad a helyzeteteket, a helyedben nem biztos, hogy együtt maradnék vele.
Imádom csinálni! 😊
Nekem egy kis erőszakosság is bejön (hajhúzás, fejfogás, ha a pasi irányít stb.)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!