Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti szeretitek orálisan kilégít...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szeretitek orálisan kilégíteni a barátotokat/férjeteket?

Figyelt kérdés
Meleg férfiként érdekelne, hogy a nők hogy állnak az orállal. Mostanában olvastam a Men’s Health-en egy cikket, ami hetero férfiaknak szólt arról, hogy milyen szabályokat kell batartani, miközben a barátnőjük/feleségük orálisan kényezteti őket. Valamiért az jött le a cikkből, hogy a nők többsége nem nagyon szereti az orált adni, és ha sikerül is rávenni, akkor is nagyon finoman kell bánni velük, nehogy sértődés vagy vita legyen belőle. Ti mit gondoltok erről?

2018. máj. 28. 13:55
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
utolsó: De amúgy ez önmagában egy irreális elvárás? Mármint nemtől és szexuális iranyultságtól függetlenül, ez egy alapvető része a szexnek nem?
2018. máj. 28. 17:17
 12/16 anonim ***** válasza:
83%
Én is imádom! Szerintem ez alap egy kapcsolatban.
2018. máj. 28. 17:36
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem tartom túl toleránsnak azt az embert, aki számára ha nem kap meg valamit, amit akar, az az első, hogy követelőzésbe kezdjen/szakítást fontolgasson "hát ez alap egy kapcsolatban" címszó alatt. Oké, hogy a többség hajlandó szopni, én sem mondom, hogy ellenemre lenne, de egy kapcsolatban a feltétel nélküli szeretet is alap, amivel az én szememben nem fér össze az, ha valaki még csak meg sem próbálja félretenni a saját igényeit. Szerintem nem csinálni valamit, amit a másik szeretne (de nem létszükséglet neki) még mindig kisebb önzőség, mint olyasmit csináltatni a másikkal, amit ő nem akar.

Gondolom, le leszek pontozva, de ez van.:D

2018. máj. 28. 19:06
 14/16 A kérdező kommentje:
#13: Szerintem mindkét oldalról máshogy kéne kezelni ezt az egészet. Nem tudom megérteni, ha valaki nincs benne az orálban, mert szerintem egy kapcsolatban ez alap, de az sem megoldás, ha erre a másik fél önző módon követelőzik. Én úgy látom, hogy vagy sikerül valamilyen közös megegyezéssel megoldani a dolgot (ami mindkét fél kompromisszumán alapul), vagy nincs értelme folytatni. De ez csak az én véleményem. :)
2018. máj. 28. 19:12
 15/16 anonim ***** válasza:

Ebben nem nagyon létezik kompromisszum, vagy csinálod, vagy nem.:D Maximum leülni lehet átbeszélni a dolgot, illetve fényt deríteni arra, hogy a nőnek mi miatt vannak ellenérzései, és orvosolni a problémát elsősorban sok türelemmel. Te nem érted meg, ha valaki nincs benne, én meg azt nem értem meg, ha valakinél ez komolyan prioritást élvez minden más rovására (tehát szakít akkor is, ha ezt leszámítva rendben vannak a dolgok), de nem vagyunk egyformák.:D

2018. máj. 28. 19:26
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
A 15-ös hozzászóló véleményét osztom. Valamikor szeretem valamikor pedig nem. Abszolút lelki hangulat kérdése. Néha nem esik jól lekileg, mert rossz érzésem van, olyankor nem is csinálom, de az én párom ilyenek miatt nem akad ki. Ha valamihez neki nincs kedve, mert valami miatt rosszul esik neki azt én is elfogadom, mégha szeretem is. Nálam nincs olyan, hogy elvárt alap dolog. A szex lényege nálam a kölcsönös örömszerzés (saját hatarainkat figyelembe véve,mert nem vagyunk mártírok) és egymás kényesztetésének az elfogadása és értékelése.:) Számomra így tud igazán önzetlen lenni egy szex, ha ezeket a normákat elfogadva tudjuk csinálni.
2018. máj. 28. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!