Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogy mutatatjátok ki, hogy szeretitek a baratotokat?
A barátnőmmel 7 hónapja vagyok együtt, első kapcsolatunk.
Mindig éreztetem, hogy imádom, szeretem, ő kezdetben nem annyira, de próbáltam beszélni erről 2 hete vele, és azt mondta, hogy ő is engem, de ő ilyen típus, hogy nem mutatja ki.
Sokan átlagosnak mondják, haverjaim mondják, hogy nekem szebb barátnőm is lehetne, de én élnék-halnék érte mert egyszerűen imádom, hogy okos, és nekem a leggyönyörűbb ő. Mindig próbálom új helyre vinni Pesten, néha meglepem rejtett üzivel/kinyomtatott közös képpel(betett 2-őt a pénztárcájába.)
Meg ha kicsit hanyagolom egyből megérzi, és kérdezi miért vagyok szomorú/ van-e valami baj.
Egyébként évfolyamtársak vagyunk, én is jól tanulok, kedves vagyok mindenkivel, és elvileg jól nézek ki.
Szóval kérdezlek titeket, nektek mennyit jár az eszetek a barátotokon? Hogyan éreztetitek vele, hogy szeretitek? (Néha már ő is mondja, hogy "Szeretlek" )
16 évesek vagyunk
Nekem egész nap a barátomon jár az eszem.
Próbálok a kedvében járni, kedveskedni neki, sokszor mondom neki, hogy szeretem. 16/L
Sokat ölelgetem, puszilgatom, segítek neki, amiben tudok, a hétvégén pl. sütit készítettem neki.
Adj a barátnődnek egy kis időt, van aki tényleg nehezebben mutatja ki az érzéseit, főleg, hogy első kapcsolatról van szó, még új neki ez a szituáció, majd belejön, türelem. :)
Mi a barátommal az 1. hónapig ki sem mondtuk egymásnak, h "Szeretlek" de mindketten egyszerűen tudtuk, h így érez a másik,mert mi tettekben bizonyítottuk egymásnak. Mikor 1 hónaposak lettünk, akkor mondta először a szemembe, h szeretlek! :) Elmondhatatlanul jó érzés volt hallani is! :)
Kérdező, a barátnőd valószínűleg tényleg ilyen fajta. Nekem az elején mikor a jelenlegi barátommal összejöttem, nagyon furának éreztem a kapcsolatunkat. Hozzá voltam szokva, h az exemnél pl már az 1. héten úgy voltunk mintha évek óta együtt lennénk. Dobáltuk egymásnak az így szeretlek - úgy szeretlek mondatokat és az ostoba "örökkön-örökké" szöveget. Vissza gondolva még nevetek is magamon, h azt a kapcsolatot gondoltam komolynak, csak mert a "forever together" mindig mondogatva volt és egész nap beszéltünk egymással. A barátommal csak esténként beszélünk neten, ami tényleg éppen elég is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!