Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szeretitek leszopni a párotokat, férjeteket?
Igen, a férjemet nagyon szeretem leszopni :)
Hogy miért? Mert imádom a farkát, annyira szép, és szeretek vele foglalkozni, meg szeretem látni, ahogy élvezi. Szeretem ha keményen csinálja, és rányomja a fejem, húzza a hajam, stb. Úgy még jobban szeretem csinálni :) Szerencsére már ő is rájött, mennyire élvezem így, és gyakran alkalmazza :D
Amúgy szerintem egy szopást egy férfinak ki kell érdemelni, nem minden pasimat szoptam le.
De hallottam már 1-2 nőtől, hogy utál szopni, nem szokta a párját, férjét...Na az ilyet én nem tudom megérte. Mindenkinek szíve joga, de nagyon fura.
Szeretünk szopni, ezért le vagyunk pontozva... :) Eddig is leszoptam a párom, ezután is lefogom, le is nyelem, sőt ki is nyalom, még a seggét is, ő is az enyémet.
Na, most pontozz le....
8#
Én is eddig csak kézzel. Eddig csak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!