Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársak! Ti a társatokkal való együttlét hányadik évében vágytatok már friss húsra?
Azt vettem észre magamon az utóbbi hónapokban, hogy 7 év után meguntam a nőt, mint szexuális partner, aki már nem mellesleg a feleségem. Szeretem, vele akarom leélni az életem, vele tervezek a jövőben is, de egyszerűen nem tudom magam "rávetni". Inkább magamhoz nyúlok sokkal gyakrabban. Igaz, ő sem erőlködik ezen, és voltak elutasításai is, ami után picit ki is ábrándultam a vele való szexeléstől.
Nem akarok válni, de a szexre szükségem van. Nagyon. Van így más is? Ha igen, mikor érezte ezt és hogyan oldotta meg ezt a problémát?
32 éves férfi vagyok.
39. Tudjuk! Itt 30 éves házasságokban mindenki fülig szerelmes, és naponta 3X szeretkeznek. Itt minden nő férje a tökély külsőleg, belsőleg, bálványként tekintenek rájuk. Tudjuk, tudjuk, ezt az evidenciát felesleges volt leírnod!
Csak hát vannak ezek a hitvány sub human élőlények, akik annyira bénák, hogy nem fejlődtek olyan szintre mint te meg a férfjed. Szóval hogy a te kis világod milyen, az a kutyát sem érdekli, oly annyira, amennyire téged sem érdekel más világa. Az életed fényezése meg pláne!
43: teljesen egyetértek.
És nem értem, hogy névtelenül mi értelme van ilyen álszent hazugnak lenni.
12 év után, minden nap szex ugyanazzal. HÁT PERSZE!
De miért hihetetlen? Mert veled nem fordult elő?
Miért csak azt hiszitek őszintének, akinek az élete igazolja az elméleteiteket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!