Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet ebből jönni jól? El lehet nyomni az érzelmeket?
Jól működő életem volt, ideális családi körülményekkel. Gyerekek, szerető férj, akinél jobbat nem kívánhatnék.
Mégis belekeveredtem valamibe fél éve, amiből nem látom a kiutat. Szerelmes lettem egy másik férfiba, ő is belém. Nem kellett volna belemenni, sosem kell, de életemben először ez történt, nem az okát keresem. Az ő helyzete ugyanez, szép családi élete van.
Testileg semmi nem történt köztünk, de rengeteget beszéltünk, nagyon súlyosak az érzések.
Tudom mit kell tenni, ő is tudja, abbahagyni…
De a sors játszik velünk. A két család jóban lett egymással, a gyerekeink barátok, miközben ő maga a főnököm lett. Nagyon jól tudunk együtt dolgozni, de napi szinten kapcsolatban vagyunk. Nem mondhatok fel, valahogy így kell jól működnünk.
Egyikünk sem akarja elhagyni a családját, ők a legfontosabbak. Szeretem a férjemet is!
De lehet irányítani az érzelmeket? Hogy ne legyen minden nap szenvedés…?
Köszönöm!
Bírálatra nincs szükségem, én is tudom, hogy idáig sem kellett volna kialakulni a kapcsolatnak.)
nem a sors, hanem te, ti.
biztos vagyok benne, h. nem magától alakult úgy, h. a két család jóban lett.
amúgy főnök családjával nem haverkodunk, tartjuk a 3 lépés távolságot.
itt a munkahelyi és privát szálak keverednek, ami érdekes etikai kérdéseket vet fel.
ahogy az sem igaz, h. ne dolgozhatnál máshol.
ahogy az sem igaz, h. mind a 2 családban minden rendben...
ahogy az sem igaz, h. te le akarsz ezzel állni.
ha le akarnál, hétfőn felmondasz, törlöd mindenhonnan a csávót, és más családdal haverkodtok.
de te maradsz, szenvelegsz, sajnálod magad, pszeudobűntudatod van (értsd: valójában NINCS BŰNTUDATOD), és szét fogod tenni neki, fogadjunk...
Szia!
Ismerős a helyzet. Én azt mondom, csúnya dolog, de inkább élvezzétek ki egymást titokban, mint ennyi ember életét borítsátok.
Egy jó szex után lehet elillan minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!