Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dobnád a házasságodat, családodat, ha jönne egy harmadik aki olyan érzelmeket mozgat meg benned amilyet még sohasem éreztél azelőtt?
Nem jutnék el addig, hogy bármilyen érzelmet kiváltson bennem egy harmadik. Ha azt érezném, hogy veszélyben vagyok, visszavonulót fújok, nem keresem a társaságát, kerülök minden kapcsolatot vele, és elmúlik a dolog. Szóval nem kerülnék ilyen helyzetbe és nem kellene ilyen döntést hoznom.
Egyébként meg nem, amíg a házasságomban, a családommal boldog vagyok és elégedett, addig az új és ismeretlen érzések nem érdekelnek. Ha nem vagyok boldog a házasságomban, akkor meg már mindegy, akkor egyébként is lépnék.
Azért a szenvedély, az szenvedély, észérvekkel nem lehet legyőzni, meggyengíteni talán az idő múlása tudja és annak a megtapasztalása, hogy másokkal is ugyanoda fut ki a kapcsolat.
Aki érzékenyebb, becsületesebb az persze kapálózik, küzd hiszen "jóban-rosszban".
"vagy csak nem mindenki egy primitív szar, hogy a szenvedépyre fogja a jellemhibáját"
Akkor tele van a világirodalom és a történelem ilyen "jellemtelen" jellemekkel :) lelked rajta, te ítélkezel, nyilván egy hős vagy és soha nem inogtál még meg, talán nem is volt kivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!