Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Épp azelőtt bánt meg a férjed, mielőtt a szülinapi tortáját elővarázsolnád, és a gyerekekkel együtt felköszöntenéd. Mit teszel?
Mivel gyerekeitek is vannak, én Őket nézve egy kicsit tedd félre a megbántottságodat (ami jogos), és köszöntsétek fel. Mit is tennél mást a tortával.
Nem kell nagy nevetős bulit csapni, felköszöntitek a gyerekekkel, felvágjátok a tortát, és ennyi.
Aztán szépen mondd el Neki,hogy mennyire nem értesz egyet azzal amit tett, és nyomatékosítsd Benne,hogy erről már beszéltetek, és tartsa magát a megbeszéltekhez.
Erről úgyis beszélni kell, azzal viszont nem változtatsz a helyzeten ha a tortát meghagyod.
Hosszú még a nap. Így dühösen ne ünnepeljetek. Szerintem most próbálj kicsit lenyugodni. Ha úgy érzed már elmúlt a gyilkos hangulat, akkor ülj le a férjeddel és nyugodt(!) hangon beszéljétek meg, hogy ezt mégis miért csinálta. Ne vádaskodj, csak hallgasd meg.
Ha lezártátok ezt a dolgot, akkor este lehet szülinapozni.
5. válaszoló: miből jött le, hogy nem kommunikálunk? Honnan tudod, hogy mit tiltottam? Hol láttad, hogy gyereknevelési tanácsot kérek?
Többieknek köszönöm, megpróbáltam higgadtan megbeszélni a dolgot, de egyelőre nem látta be, hogy a mi íratlan "alaptörvényünket" sértette meg ezzel. Majd ha ő is lenyugszik, talán. Azért megvolt a tortázás, csak már egybeesett a kicsi altatásával, úgyhogy erre hivatkozva kihúztam magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!