Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megkülönböztetni a szerelmet a fellángolástól úgy, hogy van egy párom és egy harmadik iránt érzek valamit?
Szeretem őt, csodálatos ember, de úgy érzem hogy már nem vagyok belé szerelmes annyira mint az elején.
Egy másik férfi iránt elindult valami bennem, nem tudom hogy csak fellángolásról, vagy többről van-e szó. Még sosem voltam ilyen helyzetben.
Ha parod van akkor ez fellangolas.
AZ ujdonsag varazsa semmi tobb
Unod magad es a kapcsolatot egy uj embertol varod a megoldast a varazslatot.
Ahol egy harmadik be tud kavarni vagy lépni, az azt jelzi, hogy gond van a kapcsolattal. Próbáltad már valahogy feldobni a kapcsolatotokat?
Ha próbálkozás után sem érzed magad boldognak, és nem azt érzed, hogy neked ez a kapcsolat kell igazán, akár egy életre, akkor jobb időben véget vetni neki.
Régen is voltak ilyenek. Nagyapám is otthagyott anno egy nőt nagymamám miatt, több, mint 50 éves házasság lett belőle, nagyon egymásra találtak, együtt öregedtek meg. Ami működik, működik, ami nem, azt meg nem lehet erőltetni, mert elszalaszthatod az igazi boldogságot.
A házasságodban valami nem úgy működik ahogy kéne. Ezért jött képbe a 3. személy.
Szerintem úgy tudod a legjobban megkülönböztetni a két érzést, hogy végig gondolod, ha a párodban nem lenne az a hiba, amit te annak érzel, akkor is így éreznél a másik férfi iránt? Vagy akkor eleve képbe sem jött volna, észre sem vetted volna?
A házasságok néha kicsit eltompulnak, főleg hosszú évek után pl a gyerek miatt (nincs annyi ideje a feleknek egymásra, mint mikor még ketten voltak, vagy egyéb okok miatt.. felőrlik a mindennapok.. munka, fáradtság, stressz.) igazából a kényelem is, hogy tudja az ember, hogy a társa már az övé, már nem kell melózni azért, hogy nehogy elveszítse. Pedig igenis kell, hogy fennmaradjon némi tűz. Ez mind a férfire és a nőre is igaz.
Ülj le , beszélgess a férjeddel, hogy változtassatok, ha tehetiktek vigyetek be a napokba több közös progit, ne rutinból történjen a szex, hanem vágyból, mint a legelején. Ezekre meg van különféle praktika mind a nő és a férfi részéről is.
Nekem is ilyen dilemmám volt úgy másfél évvel ezelőtt. Nem tudom, milyen korban vagytok, én 21 évesen úgy gondoltam, hogy fellángolás vagy sem, olyan kapcsolatban nincs értelme maradnom, ahol ilyen érzések megbolygathatják az általános nyugalmat. Másfél éve voltam együtt az akkori pasimmal, amikor megismerkedtem egy férfivel. Én ledöbbentem, komolyan, hogy egy nap rendezvény után mennyire nem voltam képes kiverni a fejemből, pedig semmi nem történt, az ég egy adta világon, csak beszélgettünk. Bennem is felmerült annak a gondolata, hogy biztos csak az újdonság varázsa, ellaposodott a kapcsolatunk a pasimmal, satöbbi. Emiatt beszéltem a párommal, mondtam neki, mi a helyzet, hátha akkor így fel tudjuk dobni, és hamar elfelejtem az új pasit. Nem így lett, sőt, egyre rosszabb lett, elkezdtünk beszélgetni az új férfival. És végül nem láttam tovább értelmét benne maradni a kapcsolatban, kb 1 hétig csináltuk ezt, mire végül szakítottam. Féltem tőle, hogy megbánom, mert mi van, ha ez fellángolás. Összejöttem az új pasival, és azóta már a menyasszonya vagyok :)
Nem tudom a ti szituációtokat, az enyémben az volt a durva, amit és amilyen erővel éreztem, ilyen rövid ismerettség alatt. Semmi ehhez hasonlót nem éreztem még soha, az akkori pasim iránt meg pláne nem. És ez segített abban, hogy egy határozott döntést hozzak, majd ez mellett kiálljak. Nyilván besülhettem volna, amikor mittudomén, 2-3 hónap alatt kiderül, hogy nem is olyan csodás az új pasas, mint hittem, és akkor már késő lett volna megbánni a szakítást, de ezt a kockázatot vállaltam, lévén olyan fiatal voltam (és most is vagyok, persze :D ), hogy azért idővel biztos jött volna újabb, nem maradtam volna örök életemre egyedül. És azért azt nehezen tudom elképzelni, hogy ha az igazival vagyok, a nagy Ő mellett, akkor egy harmadik bármilyen formában is be tud férkőzni a gondolataimba.
"van egy párom és egy harmadik iránt érzek valamit?"
Ez hogyan is van? Van egy párod, van még valakid, meg most jött egy harmadik?
Vagy akikbe "szerelmes" vagy abba magadat is beleszámolod?
Kedves utolsó, nem úgy értettem :D
Magamba nem vagyok szerelmes, szép is lenne ... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!