Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá, ha a férjetek azzal állna elő, h éljetek "Cuckold" kapcsolatban?
Azaz, a nőnek szabad félrelépni, a férfinak nem.
Pontosabban nem is félrelépés, mert a férj tud róla, az ő "engedélyével" történik.
Első körben megpróbálnám megtudni tőle, kideríteni, hogy miért csak erre izgul fel és próbálnák segíteni rajta.
Második verzió nincs.
Ebben nem tudom mi a poén a férjnek...
Egyébként biztos sok nő örülne, ha a férje hagyná, hogy azzal és akkor menjen félre amikor csak akar...
Személy szerint felőlem elő állhatna ezzel...nem történne semmi. Nekem ez nem jön be, masszívan monogám vagyok...se titokban, se nyíltan nem kell más férfi..szóval ilyen téren mindegy, hogy a férjem mit akar. :D De gondolom azért nem zavarná az sem, ha mégsem lépegetnék félre..nem? Vagy ez a cuckold fogalom pontosan mit takar? Le vagyok maradva...azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!