Konzervatívak válaszát várom leginkább. Mit szólnátok, ha a lányotokról kiderülne, hogy csak szado-mazo kapcsolatban érzi jól magát?
Kérlek ne szidjatok, ez egy olyan dolog, amin az ember sajnos nem bír változtatni. Én örülnék a legjobban, ha normális lehetnék.
Viszont alakult egy olyan helyzet, ahol is az lenne a legjobb, ha ezt a titkomat meg tudnám osztani a családommal. Azonban nem tudom, hogy fogadnák. Ti hogy viselkednétek? Elfogadnátok? Furcsa szemmel néznétek ezentúl a lányotokra? Megpróbálnátok megváltoztatni? Vagy elvinnétek pszichológushoz? Kérlek írjatok minél többen!
Ez a szado-mazo dolgot azért akarod elmondani, mert látható jelei vannak?
Tehát azért akarod elmondani, hogy a szüleid ne higyjék, hogy bántalmaz a párod?
Szia!
Két részre bontanám a dolgot.
Ha neked a "szado-mazo" kapcsolat elsősorben a szexualitást jelenti, és hogy miket műveltek az ágyban, akkor ahhoz senkinek semmi köze.
Viszont ha egyben azt is jelenti, hogy eltűröd hogy üssön- verjen- sőt ez neked még jó is, hogy monoklikkal meg kék-zöld foltokkal "gazdagodsz", akkor egyértelmű pszichiáter.
Remélem jól értelmezem és az első variációt érted szado-mazo alatt.Mert az nem gáz. El se kell mondani igazából.
Szia!
Jobban tudnánk válaszolni,ha tudnánk a miértjét is.Viszont nem tudjuk,így azt mondom ne mond el,nem rájuk tartozik és én sem szeretném tudni,hogy a gyermekem miket művel az ágyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!