Konzervatívak válaszát várom leginkább. Mit szólnátok, ha a lányotokról kiderülne, hogy csak szado-mazo kapcsolatban érzi jól magát?
Kérlek ne szidjatok, ez egy olyan dolog, amin az ember sajnos nem bír változtatni. Én örülnék a legjobban, ha normális lehetnék.
Viszont alakult egy olyan helyzet, ahol is az lenne a legjobb, ha ezt a titkomat meg tudnám osztani a családommal. Azonban nem tudom, hogy fogadnák. Ti hogy viselkednétek? Elfogadnátok? Furcsa szemmel néznétek ezentúl a lányotokra? Megpróbálnátok megváltoztatni? Vagy elvinnétek pszichológushoz? Kérlek írjatok minél többen!
nagyon rosszul érintene, az biztos. de próbálnám elfogadni. és ha a mindennapokban ennek semmi jelét nem mutatná, talán sikerülne elvonatkoztatnom, nem erre gondolnom.
de nehéz lenne eleinte.
de miért kell egyáltalán megosztanod? én se és a szüleim se osztják meg velem a szexuális életüket. nem biztos, hogy egyáltalán szólnod kell erről. vagy miért akarod, hogy tudjanak róla?
Hát ha szerintem ott tartasz,hogy valakinek el kell mondanod ezt a titkot,akkor már lehet nem is érzed olyan jól magadat benne.
Mindenesetre ha az é gyermekem lenne ilyen helyzetben és ezt el is mondaná én valószínűleg segítségkérésnek venném.
Úgyhogy valószínűleg megkérdeznék egy pszichológust,hogy mi a teendőm.Támogatni semmiképp nem tudnám azt,hogy a gyermekemet bántsák.Mégha azt mondja,hogy jólesik neki,akkor sem.
Én pszichológushoz fordulnék a helyedben, a családtól függetlenül. Ez nem megváltoztathatatlan dolog, hanem személyiségzavar. Ha nem AKARSZ változtatni, az persze egy másik kérdés.
Megjegyzem, az a pasi is beteg.
*Hogy bírok (a való életben egyébként elég tohonyának tűnő férfira) felnézni, férfiként szeretni?
9.31 vagyok, ezt csak most olvastam.
Ebből is nyilvánvaló, amit írtam. A pasas elmebeteg, te meg azt élvezed, ha megaláznak, egyszerűen mert utálod magad, az tesz boldoggá, ha megbüntetnek.
Ha tudnád magad értékelni és szeretni, normális kapcsolatban is boldog lennél.
Férfiként szeretni? Ugyan már! Ez egy állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!