Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá, ha a férjetek azzal állna elő, h éljetek "Cuckold" kapcsolatban?
Azaz, a nőnek szabad félrelépni, a férfinak nem.
Pontosabban nem is félrelépés, mert a férj tud róla, az ő "engedélyével" történik.
Elvàllnek azzonal, mert ha valakit szeretek akkor nem osztozom rajta.
Valoszinu erre izgul, eleve ami ez perveziot betegseget foglal egyuttesen.
nem tudnekmilyen kapcsolatban hazassagban elni ahol minden megengedet.
A férj nem hozakodik elő hirtelen ilyennel, mivel pontosan tudja, hogy a "normális" embereknél ez kiüti a biztosítékot, hanem olyat keres elve, aki ebben benne van vagy hallgat.
Nekünk viszont alighanem van egy olyan kérdezőnk, aki rendszeresen hasonló kérdéseket tesz fel, és veri a farkát a válaszokra. Ezt én szószerint értem. (Igen, olyanok is vannak, akik erre verik. Mások abból élnek, hogy az ilyen történetekért meg véleményekért kérnek pénzt a kérdezőhöz hasonlóktól. Gondolom neki nincs rá és spórolni kíván.)
Nézd #13, ha engem az érdekelne (sokéves párkapcsolatban) hogy a zasszony mit szól ehhez a fajta szexhez, valszeg mutatnék neki egy ilyen videót, és megvárnám, hogy mi a véleménye, fujjol, vagy ráizgul... és kész.
(engem egyébként nem dob fel, a benne lévő szadomazo-jelleg miatt, még az életben is rühellem az alá-fölérendelt helyzeteket... "sima" hármas, vagy négyes, az jöhetne:))
Szóval ja, ha egy férj ezt a kérdést így nekiszegezi a feleségnek, az tényleg klinikai eset, ha az embert az érdekli - akár férfi, akár nő - hogy a párja hogy reagálna különböző szexjátékokra, legegyszerűbb, ha mutat neki egy ilyen filmet, és figyeli a reakcióját, vagy 3. személyben hozza fel a témát, "azt hallottam, hogy valaki" vagy "olvastam egy cikket, hogy" szinten.
Vagy mondjuk elé teszi ezt a kérdést:))))
Ennyi álszent embert egy rakáson.
Igazatok van, félre lépegetni aztán sokkal jobb....
Maradi vagyok. Nem ismertem ezt a szót.
Alapvetően egymással, egymásban kell megtalálniuk a boldogságot. Ha ez csak külső segítséggel megy akkor félő, hogy eltávolodnak egymástól.
Azt, hogy éljen csak ne velem.
Nem értem meg az ilyen kérdezőket, minek teszel fel egy kérdést, ha tulajdonképpen nem érdekel a válasz? Vagy azt vártad, mindenki egyöntetűen isteníti majd az "ötleted"?
Inkább kérdezd a saját feleséged?
Pont úgy elítélik az emberek, mint ötven éve a homoszexualitást vagy a más bőrszínűekkel folytatott kapcsolatot, száz éve a házasságon kívüli kapcsolatot, meg kétszáz éve a különböző vallásúak közti kapcsolatot. Majd belátják, hogy amíg senkinek nem ártanak az így élők, addig másoknak semmi közük az életükhöz.
Nem tudom, élnék-e ilyen kapcsolatban. Azt hiszem, leginkább az igazságérzetem tiltakozna ellene, hogy ha az egyiknek lehet külső kapcsolata, akkor a másiknak miért nem. Én egyenrangú félként szeretem kezelni a párom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!