Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit szólnátok hozzá, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok hozzá, ha a férjetek azzal állna elő, h éljetek "Cuckold" kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Azaz, a nőnek szabad félrelépni, a férfinak nem.

Pontosabban nem is félrelépés, mert a férj tud róla, az ő "engedélyével" történik.

2014. dec. 5. 14:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
90%
Jujj...jajjj...ez így ebben a formában nekem nagyon nem jön be... :/
2014. dec. 5. 15:00
 12/22 anonim ***** válasza:
58%

Elvàllnek azzonal, mert ha valakit szeretek akkor nem osztozom rajta.

Valoszinu erre izgul, eleve ami ez perveziot betegseget foglal egyuttesen.

nem tudnekmilyen kapcsolatban hazassagban elni ahol minden megengedet.

2014. dec. 5. 15:02
 13/22 anonim ***** válasza:
69%

A férj nem hozakodik elő hirtelen ilyennel, mivel pontosan tudja, hogy a "normális" embereknél ez kiüti a biztosítékot, hanem olyat keres elve, aki ebben benne van vagy hallgat.

Nekünk viszont alighanem van egy olyan kérdezőnk, aki rendszeresen hasonló kérdéseket tesz fel, és veri a farkát a válaszokra. Ezt én szószerint értem. (Igen, olyanok is vannak, akik erre verik. Mások abból élnek, hogy az ilyen történetekért meg véleményekért kérnek pénzt a kérdezőhöz hasonlóktól. Gondolom neki nincs rá és spórolni kíván.)

2014. dec. 5. 15:06
 14/22 anonim ***** válasza:
89%

Nézd #13, ha engem az érdekelne (sokéves párkapcsolatban) hogy a zasszony mit szól ehhez a fajta szexhez, valszeg mutatnék neki egy ilyen videót, és megvárnám, hogy mi a véleménye, fujjol, vagy ráizgul... és kész.

(engem egyébként nem dob fel, a benne lévő szadomazo-jelleg miatt, még az életben is rühellem az alá-fölérendelt helyzeteket... "sima" hármas, vagy négyes, az jöhetne:))

Szóval ja, ha egy férj ezt a kérdést így nekiszegezi a feleségnek, az tényleg klinikai eset, ha az embert az érdekli - akár férfi, akár nő - hogy a párja hogy reagálna különböző szexjátékokra, legegyszerűbb, ha mutat neki egy ilyen filmet, és figyeli a reakcióját, vagy 3. személyben hozza fel a témát, "azt hallottam, hogy valaki" vagy "olvastam egy cikket, hogy" szinten.

Vagy mondjuk elé teszi ezt a kérdést:))))

2014. dec. 5. 15:23
 15/22 A kérdező kommentje:

Ennyi álszent embert egy rakáson.

Igazatok van, félre lépegetni aztán sokkal jobb....

2014. dec. 5. 16:51
 16/22 anonim ***** válasza:
67%
Rögtön álszent aki nem ért egyet a beteg hajlamaiddal? De kár hogy kérdést nem lehet pontozni. A feleséged tudja mennyire beteg, torz lelked van? Vagy ez után fogod ezzel szembesíteni? Tedd már meg , hogy megírod mit szólt hozzá. Had röhögjünk mi is.
2014. dec. 5. 16:58
 17/22 Bence_ ***** válasza:
96%

Maradi vagyok. Nem ismertem ezt a szót.

Alapvetően egymással, egymásban kell megtalálniuk a boldogságot. Ha ez csak külső segítséggel megy akkor félő, hogy eltávolodnak egymástól.

2014. dec. 5. 17:12
 18/22 anonim ***** válasza:
78%

Azt, hogy éljen csak ne velem.

Nem értem meg az ilyen kérdezőket, minek teszel fel egy kérdést, ha tulajdonképpen nem érdekel a válasz? Vagy azt vártad, mindenki egyöntetűen isteníti majd az "ötleted"?

Inkább kérdezd a saját feleséged?

2014. dec. 5. 17:32
 19/22 anonim ***** válasza:
48%

Pont úgy elítélik az emberek, mint ötven éve a homoszexualitást vagy a más bőrszínűekkel folytatott kapcsolatot, száz éve a házasságon kívüli kapcsolatot, meg kétszáz éve a különböző vallásúak közti kapcsolatot. Majd belátják, hogy amíg senkinek nem ártanak az így élők, addig másoknak semmi közük az életükhöz.

Nem tudom, élnék-e ilyen kapcsolatban. Azt hiszem, leginkább az igazságérzetem tiltakozna ellene, hogy ha az egyiknek lehet külső kapcsolata, akkor a másiknak miért nem. Én egyenrangú félként szeretem kezelni a párom.

2014. dec. 6. 16:21
 20/22 A kérdező kommentje:
Kössz az őszinte választ!:)
2014. dec. 7. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!