Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiket csalt mar meg a parja, kire haragudtatok jobban, a hazastarsra vagy a harmadik szemelyre?
Sokszor hallani, hogy elitelnek noket azert mert hazas ferfival kezdtek, es maga a megcsalt feleseg is a not okolja. Biztos forditva is van, hogy a ferfit okolja a megcsalt ferj. Mindenesetre en ezen mindig meglepodok, hiszen ha az en parom nem akar megcsalni senkivel, akkor hiaba teperne a harmadik, mig ha megteszi a parom akkor belolem az sokkal tobb haragot valtana ki iranta, mint valami akarki ismeretlen irant akivel megtette.
Ti hogy vagytok ezzel, akik tapasztaltatok ilyet?
Az oke , hogy kettojukkel van a gond harmadik, de te ehhez asszisztalsz, hisz csak rontasz az amugy is sz.r helyzeten. Ha rossz kapcsolat valjanak, legyen vege.
En a paromra jobban haragudtam, mert o nagyobb csalodas volt, mint a csaj aki "baratnom" volt.
Igaz házasok nem voltunk..
Egyértelműen a páromra haragudtam...
Kicsit rosszl esett a nők hozzaállása is.( jah mert nem 1 nőve törtent)
Egy személyé konkrétan, mert ismert is, és tudta hogy együtt vagyunk, természetesen megszakitottam vele minden kapcsolatot, de az igazából a oáromra haragudtam, nem kelett csábítgatni, mint kiderült..
Egyértelműen a félrelépőre haragudnék.
De ettől függetlenül, ha valaki házas férfi/nő ágyába mászik ne csodálkozzon ha kvnak tartják és úgy is kezelik.
"Én még most is azt vallom, ha megcsal vki vkit, akkor azért mindkét fél hibás. Ha igazán magába néz mindenki, akkor egyértelmű, ha ápolunk egy kapcsolatot ÁLLANDÓAN (nem havonta egyszer mutatom ki hogy mit érzek, aztán oszd be) akkor nem lesz rés a kapcsolaton, amin egy harmadik fél bekúszhat."
Szeretők és félrelépők ostoba, demagóg dumája, amivel mentik a saját lelkiismeretüket. Ugyanis minden kapcsolatban vannak rossz időszakok, mélypontok, ezt jó lenne felfogni. Ennyi erővel mindenki keféljen jobbra-balra hiszen úgyis lesz gond a kapcsolatban. De akik ezt vallják, amit te leírtál nem megoldják a problémát, hanem még meg is alázzák a másikat. Innentől kezdve nincsen joguk a párjukat hibáztatni.
Bárki, bármit mondhat szerintem normális értékrendű ember nem lesz szerető, nem használja ki, hogy másoknál probléma van.
(mielőtt nekem esnél nem megcsalt fél vagyok, csak egy normális értékrendű ember)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!