Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Harmadik. Ti mit tennétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harmadik. Ti mit tennétek a helyemben? Mit csináljak, hogy döntsek?

Figyelt kérdés
Férjemmel 6 éve vagyunk házasok és van egy 5 éves kisfiunk. A férjem jó ember, gondoskodó, de sosem tudta kimutatni a szeretetét. A munkája fontosabb bárminél, nagyon meg akar ott felelni, a család ezért háttérbe szorul. Reggel 7-kor elmegy és este ér haza. Túlhajszolt, ideges , türelmetlen, rettenetes alpári módon beszél időnként velem is és sajnos a kisfiunkkal is. Már többször felmerült, h elváljunk, de szégyenből vagy ki tudja , miből, egyikünk sem meri megtenni az első lépést. Az itthoni feszültség miatt a gyerek szorong, beteges, pszichológushoz hordom, nekem testi bajaim vannak. A férjemmel nem beszélgetünk, külön alszunk, a házasságunk évek óta nem működik. Nemrég megismerkedtem egy férfival. Első látásra szimpatikusak voltunk egymásnak, amolyan tinédzserszerelem tipusú érzés... a legjobb, hogy olyan dolgokat találtam meg benne, amit a férjemben soha. Elvált, egyedül neveli a gyermekét, komolyan gondolná velem. Most bajban vagyok. Nem volt még semmi, csak hosszú beszélgetések, semmi testiség, mert nem szeretném megcsalni a férjem. Lelkileg-érzelmileg eléggé kötődöm a másik férfihez, de a vallásosságom is visszafog, hogy bármiféle testiséget be merjek vállalni. Segítsetek! Ti mit tennétek a helyemben?

2015. ápr. 17. 14:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
61%
Ezen nem is gondolkoznék,az újat választanám.
2015. ápr. 17. 15:00
 2/14 anonim ***** válasza:
66%
Az biztos, hogy ilyen közegben nem szabad leélni az életet, én válnék, de tisztességgel. Azért azt kalkuláld bele, hogy egy válás sem fáklyásmenet, nagyon megviseli a gyereket és a házastársakat is még a legrosszabb házasságban is. Halál kicsiben.
2015. ápr. 17. 15:02
 3/14 anonim ***** válasza:
81%
Egyértelmű,elválnék és nem feltétlenül az új férfi miatt,hanem a gyerek miatt, ahogy írod is, pszichólogushoz kell horanod,én már réges rég elváltam volna.
2015. ápr. 17. 15:04
 4/14 anonim ***** válasza:
13%

Elválnék, de NEM kezdenék egy másik férfivel! A kisfiadnak így is problémái vannak, és a válás még jobban megfogja viselni. Nem fog tudni alkalmazkodni egy idegen férfihez és annak a gyerekéhez.

Te elsősorban anya vagy, és csak másodsorban nő, és a gyerekednek kell a legfontosabbnak lenni. Azt a férfit alig ismered. Lehet, hogy rendes ember, de lehet, hogy csak anyát keres a saját gyerekének.

Ha a fiad rendbe jön, és a másik akkor is még mellettetek lesz (testiség nélkül is), akkor gondolkodhatsz a vele való életről.

2015. ápr. 17. 15:16
 5/14 anonim ***** válasza:
85%
Boldogtalan vagy, ez látszik, tudod is. Kérdés, hogy látsz-e reményt arra, hogy a házasságotok rendbe jöjjön, visszataláljatok egymáshoz. Ha nincs erre esély, akkor dönts és lépj. Sok sikert és erőt kívánok!
2015. ápr. 17. 15:17
 6/14 anonim ***** válasza:
75%
Süt minden leírt szavadból, hogy a házasságod már csak papíron létezik. Ha nem mersz lépni, akkor nem adod meg magadnak az esélyt a boldogságra. A gyerekednek sem lesz jó úgy felnőni, hogy látja, a szülei nem szeretik már egymást, nincs köztük összhang, szeretet, gyengédség. Gondolj a gyerekedre, milyen példát akarsz neki mutatni? Stresszes és szorong, biztos nem éli meg jól ezt a mostani légkört. ÉN lépnék.
2015. ápr. 17. 15:19
 7/14 anonim ***** válasza:
57%

én tuti lépnék, és igenis nő vagy, és nem csak anya. elsősorban saját magadért felelsz, én így látom, a gyermekednek meg megadod az esélyt a boldogságra.

a gyerek nem tudom, mitől lenne boldogabb, ha te nem élhetnél a szerelmeddel.

nem szabad rögtön összeköltözni, de ne mondj le a boldogságról csak úgy, add meg az esélyt.

2015. ápr. 17. 15:25
 8/14 anonim ***** válasza:
80%
Tuti, h lépnék, mert ez az állapot nem tesz jót nektek. De nem egy másik férfihoz koltoznék. Megprobálnám egyedul fenntartani magunkat és ugy megismerkedni lassacskán a másik férfival.
2015. ápr. 17. 15:40
 9/14 A kérdező kommentje:
Két dolog tart vissza: a vallásosságom (elvégre a férjemnek jóban-rosszban örök hűséget esküdtem) és édesanyám (megzsarolt, hogy ha elválok, kitagad, és nem fog segíteni (sajnos ha a gyerek beteg , rászorulok a segítségére, mert nem hiányozhatok sokat a munkahelyemről. De úgy érzem, lassan tönkremegyek ebbe én is a gyerekem is. Úgy érzem, senki nem ért meg, nagyon nehéz ...
2015. ápr. 17. 15:53
 10/14 anonim ***** válasza:
73%

az Isten szerintem nem akarja, hogy szenvedj.

szerintem nagyon sokan félreértik a vallást, és vallás miatt élnek le boldogtalanul, roncsként egy életet.

ezért kaptad az életedet szerinted, hogy így élj?

egyébként az egyház is érvényteleníti a házasságot, ha nem tudják "elhálni". és ha jól értem, köztetek évek óta nincs testi kapcsolat.

Anyukád meg egy igazi zsarnok.

senki sem úgy köt házasságot, hogy el akarna válni.

2015. ápr. 17. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!