Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmadik. Ti mit tennétek a helyemben? Mit csináljak, hogy döntsek?
Elválnék, de NEM kezdenék egy másik férfivel! A kisfiadnak így is problémái vannak, és a válás még jobban megfogja viselni. Nem fog tudni alkalmazkodni egy idegen férfihez és annak a gyerekéhez.
Te elsősorban anya vagy, és csak másodsorban nő, és a gyerekednek kell a legfontosabbnak lenni. Azt a férfit alig ismered. Lehet, hogy rendes ember, de lehet, hogy csak anyát keres a saját gyerekének.
Ha a fiad rendbe jön, és a másik akkor is még mellettetek lesz (testiség nélkül is), akkor gondolkodhatsz a vele való életről.
én tuti lépnék, és igenis nő vagy, és nem csak anya. elsősorban saját magadért felelsz, én így látom, a gyermekednek meg megadod az esélyt a boldogságra.
a gyerek nem tudom, mitől lenne boldogabb, ha te nem élhetnél a szerelmeddel.
nem szabad rögtön összeköltözni, de ne mondj le a boldogságról csak úgy, add meg az esélyt.
az Isten szerintem nem akarja, hogy szenvedj.
szerintem nagyon sokan félreértik a vallást, és vallás miatt élnek le boldogtalanul, roncsként egy életet.
ezért kaptad az életedet szerinted, hogy így élj?
egyébként az egyház is érvényteleníti a házasságot, ha nem tudják "elhálni". és ha jól értem, köztetek évek óta nincs testi kapcsolat.
Anyukád meg egy igazi zsarnok.
senki sem úgy köt házasságot, hogy el akarna válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!