Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmadik. Ti mit tennétek a helyemben? Mit csináljak, hogy döntsek?
Figyelt kérdés
Férjemmel 6 éve vagyunk házasok és van egy 5 éves kisfiunk. A férjem jó ember, gondoskodó, de sosem tudta kimutatni a szeretetét. A munkája fontosabb bárminél, nagyon meg akar ott felelni, a család ezért háttérbe szorul. Reggel 7-kor elmegy és este ér haza. Túlhajszolt, ideges , türelmetlen, rettenetes alpári módon beszél időnként velem is és sajnos a kisfiunkkal is. Már többször felmerült, h elváljunk, de szégyenből vagy ki tudja , miből, egyikünk sem meri megtenni az első lépést. Az itthoni feszültség miatt a gyerek szorong, beteges, pszichológushoz hordom, nekem testi bajaim vannak. A férjemmel nem beszélgetünk, külön alszunk, a házasságunk évek óta nem működik. Nemrég megismerkedtem egy férfival. Első látásra szimpatikusak voltunk egymásnak, amolyan tinédzserszerelem tipusú érzés... a legjobb, hogy olyan dolgokat találtam meg benne, amit a férjemben soha. Elvált, egyedül neveli a gyermekét, komolyan gondolná velem. Most bajban vagyok. Nem volt még semmi, csak hosszú beszélgetések, semmi testiség, mert nem szeretném megcsalni a férjem. Lelkileg-érzelmileg eléggé kötődöm a másik férfihez, de a vallásosságom is visszafog, hogy bármiféle testiséget be merjek vállalni. Segítsetek! Ti mit tennétek a helyemben?2015. ápr. 17. 14:56
11/14 anonim válasza:
Hát én a VALLÁSOSSÁGRA azt mondom,hogy most volt az esküvőnk és a lelkészasszony (reformátusoknál nem pap van hanem lelkész/lelkészasszony) aki összeadott, mesélte,hogy elvált és újraházasodott, az előző kapcsolatából van két gyermeke, és a mostaniból is született!
12/14 anonim válasza:
Elválnék. Nem is filóznék rajta. Nem lenne min.........
Buta vagy, ha boldogtalan házasságban maradsz és egész életedben szenvedsz...teljesen feleslegesen. Mindenkinek joga van a boldogsághoz! Neked is!
13/14 anonim válasza:
Vesztenivalod nem nagyon van, ezert szamolj be errol a ferjednek. Mond el neki oszinten, h lenne lehetoseged ebbol a rossz kapcsolatbol atlepni egy joba, ahol nem alaznak meg es nem beszelnek veled ingerulten. Mond el neki, h milyen valtozasok szuksegesek ahhoz, h tovabbra is a hazassagodat valaszd es ha azt mondja, h o erre nem hajlando es amugy is takarodj, akkor csak jol jarsz, mert 6 ev utan lett vege, nem 10-15-20... az ilyen harmadik fel dolgok alalaban radobbentik az embert a hibaira. Nalunk pl bejott, palfordulatot vett a kapcsolatunk.
14/14 anonim válasza:
Lehet hogy egy mély és komoly beszélgetés használna a férjeddel,persze a 3.-at nem említve, én nem mennék bele egyből egy válásba fellángolás miatt, végül is a férjedhez is hozzámentél valamiért...lecsillapodhat ez ugyan úgy.
Ha végképp nem változik semmi akkor persze a másik férfi nélkül is válnék...de ez én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!