Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő volt,hogy komolyabb érzelmeket kezdtetek érezni a másik iránt?Olyanok írjanak,akiknek több időbe telt.
Figyelt kérdés
2021. szept. 6. 16:04
1/11 anonim válasza:
Előző kapcsolatomban fél év után éreztem mélyebb érzéseket.
2/11 anonim válasza:
Majdnem 2,5-3 hónap. De utána olyan mély rózsaszín ködös szerelmet éltem meg mint még sosem!
3/11 anonim válasza:
A szerelem az 2 hét alatt kb.. az durván elsöprő érzés... Aminek több idő kellett akivel nem szerelem, hanem inkább kötődés, ragaszkodás alakult ki és ez utóbbi inkább fokozódik, míg az első inkább elmúlt...
5/11 anonim válasza:
Nem emlékszem már, mert elég régen volt. De nekem is több hónapra volt szükségem ahhoz, hogy őszintén ki tudjam mondani, hogy szeretem. Előtte is szerettem vele lenni, megvolt a kémia is, de lángoló szerelmet akkor nem éreztem. Később viszont igen, és évekig tartott is az az állapot.
6/11 anonim válasza:
nem tudom mi a hosszabb idő, nekem kb 2,5 hónap kellett.
és rájöttem hogy nekem minden lassabb, első csókkal is vártunk sokat, ötödik randiig, és a "mélyebb érzés"től a szerelemig is kb + 2-3 hét kellett
7/11 anonim válasza:
1-1.5 ev, de engem elotte nagyon sokszor atvertek
8/11 anonim válasza:
Jaj de jó, hogy vannak ilyen típusok rajtam kívül is, nekem is több hónap-fel év szokott kelleni hogy úgy igazán beleszeressek valakibe, addig elég szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy velem marad-e az illető (sajnos rossz tapasztalatok korábbról). 😅
9/11 anonim válasza:
A lassabban kialakuló szerelem és lassabban induló kapcsolatok sokkal tartosabbak, lehet rájuk építeni, biztonságosabbak és jól megalapoznak egy komoly érzelmeken alapuló kapcsolatot ☺️
10/11 anonim válasza:
9essel egyetértek. Nálam 1-2 év után alakult ki komolyabb érzelem párom iránt. Szépen lassan szerettem belé, de mai napig úgy érzem, hogy egyre jobban szeretem..mar 8 éve
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!