Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet ebből jönni jól? El lehet nyomni az érzelmeket?
Jól működő életem volt, ideális családi körülményekkel. Gyerekek, szerető férj, akinél jobbat nem kívánhatnék.
Mégis belekeveredtem valamibe fél éve, amiből nem látom a kiutat. Szerelmes lettem egy másik férfiba, ő is belém. Nem kellett volna belemenni, sosem kell, de életemben először ez történt, nem az okát keresem. Az ő helyzete ugyanez, szép családi élete van.
Testileg semmi nem történt köztünk, de rengeteget beszéltünk, nagyon súlyosak az érzések.
Tudom mit kell tenni, ő is tudja, abbahagyni…
De a sors játszik velünk. A két család jóban lett egymással, a gyerekeink barátok, miközben ő maga a főnököm lett. Nagyon jól tudunk együtt dolgozni, de napi szinten kapcsolatban vagyunk. Nem mondhatok fel, valahogy így kell jól működnünk.
Egyikünk sem akarja elhagyni a családját, ők a legfontosabbak. Szeretem a férjemet is!
De lehet irányítani az érzelmeket? Hogy ne legyen minden nap szenvedés…?
Köszönöm!
Bírálatra nincs szükségem, én is tudom, hogy idáig sem kellett volna kialakulni a kapcsolatnak.)
Akkor ezt a hatalmas idillt nem is kell tönkrevágni.
Ez dontes kerdese. Amit már meghoztatok házasságnál is eleve.
En a aztori folytatást ugy látom:
Te kiszallsz marad az idilli családod munkahely. Ő meg elferdul vmi jottment titkarnovel, elvegre ffi.
Neked megmarad az idilli csalad es munkahely is. Más sorsáért meg nem vagy felelős.
Várd ki a végét ahogy majd feltunik egy uj női jelolt..
Nem bíznék benne az 100. Sajnalom a párját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!