Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha apa a jó fej, én meg a szaranya ?
Nem élünk együtt, hétvégén szokott a gyerek elmenni az apjához. Az apja mindent megvesz neki, izgi programokra mennek, csak a szórakozás, pizza, étterem. Itthon tanulás van, főzök neki, ami nem jó, mert az éttermi sokkal finomabb. Itthon uncsi, velem uncsik a programok. Apával evezés van, meg gokart, meg quad. Míg együtt éltünk, le sem szarta a gyereket. Sosem volt ideje ránk. Én nem tudok ezzel mit kezdeni. Unalmas lettem, lehet, hamarosan az apjával akar majd élni.
Igaz, most mondtam az apjának, hogy holnap este fél 9ig legyen vele, mert orvoshoz kell mennem. Ez már persze nem fért bele neki. De még így is apa a tuti.
35 - értem, csak én azt nem tartom reális elvárásnak, hogy a gyereked azért ne kapja meg azt, amire vágyik, mert akkor a gyerek az apját fogja jobban szeretni.
Ne érts félre, én abszolút megértem a helyzetedet, sokkal nehezebb dolgod van a gyerekekkel, hiszen voltaképp te neveled őket, az apjuknak csak a könnyebb része jut, de néhány hozzászólásodból úgy érzem, hogy inkább azt kívánod, a gyereked ne kapja meg azt az ajándékot, amire vágyik, csak hogy ne szeresse jobban az apját.
"A gyerektartást meg nem adja ide, mert ő elfelejti, miért nem kuncsorgok érte. Ettől viszont büszkébb vagyok." - Mire vagy büszke? Ez a gyerek pénze, őt illeti, tőle veszed el, ezért nem jut neki pl. jó cipőre.
Inkább az ajándékozásban ne versengj anyagilag. Adj külön valamit, minden nap ételt, figyelmet és jó szót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!