Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is, akinek kretén férjet kell elviselnie? Hogy bírjátok ki?
Ez ugyan az a férj akihez (önszántadból) hozzámentél?
(csak gondoltam megkérdezem)
Lehet kekeckedni, hogy nektek hú de frankón összejött, meg hogy milyen h_lye voltam, hogy vele maradtam, de ez nem segít semmin, és nem is ez volt a kérdés.
Szívesen válnék, de van gyerek. Nem szeretném, ha láthatás címszó alatt magával vinné bárhova, hogy én nem vagyok ott. Nem érzi a felelősséget, nem így legalább tudom felügyelni, hogy mit művel.
És ezt a példát szánod a gyermekednek?
Ha kislány, azt tanulja meg, hogy az asszonynak kuss a neve és tűrni kell meg mártírkodni? Nem lenne jobb, ha egy kiegyensúlyozott, független nő lenne az édesanyja?
Ha kisfiú, az legyen a norma neki, hogy nem gobdoskodik a családjáról, felelőtlen? Így bánjon ő is a feleségével?
Bocs, de a legnagyobb hülyeség a gyerek miatt együtt maradni. És mindezt úgy mondom, hogy elképzelni sem tudom, hogy elváljak a férjemtől, piszok nagy mázlim van vele. De ha nem megy és nem is akarjátok, hogy menjen, akkor nem kell erőltetni.
Kell?
Fegyvert tartanak a fejedhez vagy mi van?
A gyerekek jobban megszenvedik, ha mindennap áll a kés a levegőben, mintha láthatáson találkoznak az apjukkal. Boldogtalan, kilátástalan, szüntelenül feszült családban csak depressziós lesz.
Ha most sem törődik vele az apja, akkor csak szenvedés a gyereknek.
A gyerek mindent 10-szeresen átl, csak még nem tudja megfogalmazni. Az idegi-lelki fejlődésére viszont gátlón hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!