Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyu új élettársa nagyon rosszindulatú velem, de anyu előtt kezesbárány! Nem hisz nekem! Mit tegyek?!
Apádhoz nem tudsz költözni? Hiába bizonyítod be, attól nem lesz jobb az otthoni légkör. Arra kicsi az esély, hogy szakítanak, hisz most se neked ad anyád igazat.
(37N, elvált anya)
Ez egy nagyon rossz helyzet. Anyukad miutan elmondtad neki a dologokat biztos tisztaba jott a dologgal. Nem nem hisz neked, hanem merlegelt es az uj elettars mellett dontott. Szerintem hiaba bizonyitasz barmit, ha sajat szemevel latna, akkor se valtozna semmi. Akarja azt az embert.
Ket dolgot tehetsz. Ha mar eleg nagy vagy ahhoz, hogy ilyen kerdeseket megfogalmazz, akkor jobbara eldontheted, hogy melyik szulodnel akarsz elni. Nem tudom milyen a kapcsolatod az apukaddal, keresd meg es meseld el neki a problemad, ha megoldani nem is tudja, de par keresetlen szot azert fog tudni szolni az erdekedben. A masik, hogy keruld azt a ketszinu gorenyt, amig anyukadnal felszall a rozsaszin kod es onnantol mar o fogja paros labbal kirugni.
Sajnalom, hogy ilyen halyzetbe kerultel, kiskorukent ebbe semmi beleszolasod nincs. Pontosan ezert kell sokkal jobban megvalogatni, hogy kit enged az ember a gyereke kozelebe. Kivanom, hogy minel hamarabb szabadulni tudj ebbol a helyzetbol.
Atgondolva, apukaddal akarmilyen rossz is a viszony, azert mindenkeppen beszelj vele errol. Erre biztosan reagalni fog, ha mast nem, kapsz annyi egyutterzest, hogy legalabb lesz hova menned, kihez fordulnod akarmi is tortenik.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!