Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ennyi rosszindulatú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi rosszindulatú ember?

Figyelt kérdés

Olyan dolgaimba kötnek bele, szólnak bele amihez szerintem az ég világon semmi közük nincs(párkapcsolat,munkám,magán élet), ítélkeznek ,hazudnak ,pláne olyan ember akivel nem is tartom a kapcsolatot egyáltalán !

Miért csinálják ezt meg állás nélkül ?

2019. febr. 28. 17:12
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
Mert nincs önismeretük. És pont.
2019. febr. 28. 17:14
 2/9 anonim ***** válasza:
71%
Mert olyan emberekkel osztod meg a magán életed akikkel nem kellene. Gondold át kik lehetnek azok a személyek akik nem érdemlik meg a bizalmat , mert a petykák közeli emberektől terjednek a kevésbé közeliek felé akik még át is formálják azokat a saját ízükre.
2019. febr. 28. 17:14
 3/9 A kérdező kommentje:
Sajnos az egyik ilyen ember akit közel engedtem magam muszájból az egy rokonom (nő) és ő az egyik felbujtó.
2019. febr. 28. 17:17
 4/9 anonim ***** válasza:
34%

Hogyha jól csinálod a dolgaidat akkor nem kötnek bele, senki nem szólja le ennyire. Hogyha ennyi ember van aki szerint rosszul csinálod a dolgokat (még olyanok is akik alig látnak bele) akkor valószínűleg tényleg így van. Én is megjegyzem az ilyet vagy nevetünk egy jót rajta párommal vagy a barátokkal. Nem gondolom emiatt rosszindulatúnak magam. De észre kell venni mások hibáit és tanulni ezekből is. Én sok embert engedek be a magánéletembe mert nincs mit titkolnom és nem zavar ha belelátnak. Mégsem kapom az ívet állandóan a munkám vagy a kapcsolatom miatt, mert egyszerűen nincs mibe belekötni. Hogyha valaki jól csinálja a dolgait akkor én sem savazom. Ha szóba jön akkor is csak annyit mondok, hogy szerintem tök jó amit csinál vagy milyen jó a párkapcsolata stb.

Szóval a helyedben én elgondolkoznék, hogy mik azok a dolgok amiket rosszul csinálsz.

2019. febr. 28. 17:42
 5/9 A kérdező kommentje:
Kérlek szépen értelmezd amit írtam ,mert ahogy látom nem egyről beszélünk(:
2019. febr. 28. 17:46
 6/9 anonim ***** válasza:
73%

" Hogyha ennyi ember van aki szerint rosszul csinálod a dolgokat (még olyanok is akik alig látnak bele) akkor valószínűleg tényleg így van. Én is megjegyzem az ilyet vagy nevetünk egy jót rajta párommal vagy a barátokkal."

Jó hogy te bele látsz minden kis apró részlet mögé, tudod van amit nem tudhatsz az emberről milyen lelki állapotban , milyen nehézségeket kell leküzdeni és miért olyan amilyen. Te csak azt tudod amit hallasz és ki neveted az emberek nyomorát. Benned az empátia kis halvány részét sem érezni.

2019. febr. 28. 17:48
 7/9 anonim ***** válasza:
48%

Ezek azért olyan dolgok amikre "nincs mentség". Lehet savazni de mindegy egyes ember kibeszél másokat és beleszól mások életébe ha látja, hogy nem jól csinálja. Azok is akik most le fognak pontozgatni. Mert egyszerűen vannak emberek akik totál életképtelenek és semmit nem csinálnak jól. Ehhez nem kell nagyon belelátni az életükbe. Amiket a kérdező leírt tipikusan ilyen dolgok.

Ha a párod egy igazi bunkó, vagy rosszul bánik veled stb stb az elég egyértelmű. Ha valaki a munkában, karrierben bénázik az is eléggé. Az ember kevés dolgot csinál a körülmények miatt rosszul. Azért csinálja rosszul, mert idióta. Többre értékelem azt az embert, aki megmondja, hogy "figyelj, hülye vagy és rosszul csinálod", mint azt aki nyugtatgat, hogy "jaaaajjj majd ha olyanok lesznek a körülmények akkor jó lesz meg jaaajjj nem a te hibád." Utóbbinak semmilyen segítő szándékát nem látom.

De továbbra is: észre kell venni, hogy mit csinálnak mások rosszul. Akkor is ha éppen van valami problémájuk és ezért nem megy nekik valami. Mert azt is tudonod kell, hogy ha neked ugyan ez a problémád lenne akkor hogyan NE kezeld a helyzetet. De bárki bármit mond, akit mindenki savaz aki kicsit is belelát az életébe, az valamit rosszul csinál. Én sokkal empatikusabb vagyok mint a többi ember, én vagyok az mindig aki elsőként megjegyzi, hogy ne legyenek már ilyen kemények a másikkal, ki tudja milyen problémája van. De be kell látnom, hogy nekik van igazuk. Problémák ellenére is lehet jól csinálni a munkát, magánéletet. Az emberek többségének sikerül. Akinek ez ennyire nem megy, hogy mindenki leszólja amit csinál azzal gond van.

2019. febr. 28. 17:59
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy miért hagyod egyáltalán??

Én a főnökömön kívül mindenkinek megmondom a véleményem főleg ha ki akarnak oktatni vagy beleszólni a magánéletembe.

2019. febr. 28. 19:32
 9/9 anonim ***** válasza:
71%
Mindenki kibeszéli a másikat, aztán, ha véletlenül ő az "áldozat", akkor fel van háborodva, hogy ugyan miért?! Olyan emberek beszélnek ki, akiknek a véleménye számít? Ha igen, akkor rá kellene kérdezned, ha nem, akkor nem teljesen mind1 mit mond? Ha zavar, akkor mond meg neki, mellesleg mindenkinek lehet véleménye a másik emberről, függetlenül attól, hogy ismeri, vagy sem. Max változik, ha beszélgetnek.
2019. febr. 28. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!